inspiratieloos

Inspiratieloos. Maar wat moet ik er aan doen? Tips and tricks!

Inspiratieloos

Bah, ik heb soms van die momenten dat ik echt inspiratieloos ben. Ik kan dan even niets verzinnen om over te schrijven. Zoals nu dus. Maar waar haal ik inspiratie vandaan? Hier geef ik een paar tips als jij ook zo’n dag/week hebt.

Tags:

Ik struin eigenlijk voornamelijk het internet af. Hebben andere bloggers misschien leuke tags die ik kan overnemen? Ik vind wel dat de tags bij mij moeten passen  omdat ik al een wat oudere blogger ben.

Meestal wordt je getagd voor een tag. Maar als ik geen inspiratie heb, gebruik ik dat als uitgangspunt.

Laatst heb ik een tag overgenomen van “dingen die je nog niet van mij weet” (lees hier het artikel). Dat vond ik een leuke tag.

Verder heb ik tags gevonden als:
– The questions of life tag (gevonden bij Teske de Schepper)
– De NOM NOM NOM tag (gevonden bij Ik ben Iris niet)
– De jeugdsentiment tag (gevonden bij teamconfetti)
– Another blogging tag (gevonden bij Teske de Schepper)

Allemaal leuke tags, die ik zeker een keer ga invullen. Maar daar lees je binnenkort meer over natuurlijk!

Verdere inspiratiebronnen:

Verder bekijk ik wat er in mijn leven speelt. Ik schrijf graag persoonlijke artikelen over bijvoorbeeld mijn depressie, eenzaam zijn, de dood etc. Daar wil ik graag verder op in gaan, zodat ik mensen kan informeren. Ik ga dan na wat ik de laatste tijd heb ervaren en daar schrijf ik dan een stukje over.

Maar ook kijk ik naar dagelijkse problemen die ik tegenkom. Denk hierbij bv aan een wijnvlek in mijn favoriete jurkje, pluizig haar, puistjes, mijn love handles etc. Ik kijk dan op internet of ik leuke en bruikbare tips tegenkom en die verwerk ik weer in een artikel (uiteraard met bronvermelding erbij!).

Of ik blader door oude dagboeken van mij, waarvan ik dan een stukje kopieer en jullie mee terug neem in mijn jeugd.

Soms haal ik mijn inspiratie bij andere bloggers vandaan. bijvoorbeeld een artikel van wat ik die avond eet met recept erbij. Een leuke outfit post of een make up tutorial.

Nou, ik heb weer inspiratie! Dus ik ga snel aan de slag.

Waar halen jullie je inspiratie vandaan?

2 Reactie's
 • Laura - Dagelijkse hap
  Geplaatst op 18:33h, 26 juli Beantwoorden

  Hele handige tips! Een tag is inderdaad altijd handig om te gebruiken. Als ik echt helemaal geen inspiratie heb, ga ik iets lekkers bakken! Win-win situatie: je hebt een leuk recept en iets lekkers op tafel staan 😉

  • Kiki
   Geplaatst op 10:07h, 27 juli Beantwoorden

   Ik ben helaas geen keukenprinses. 🙂 😉

Geef een reactie