iphone 7

iPhone 7 Plus: 1 jaar later. Ben ik nog steeds tevreden?

One year later

1 jaar geleden heb ik mijn iPhone 7 Plus aangeschaft. Ik had deze keuze gemaakt omdat ik beter foto’s wilde maken voor mijn blog. Ben ik nog steeds tevreden of heb ik een verkeerde keuze gemaakt?

iPhone of Samsung?

Een jaar geleden liep mijn abonnement af en ik mocht een nieuwe telefoon uitzoeken. Daar was ik erg blij mee, want mijn oude iPhone deed het niet goed meer en ik vond de camera nou niet bepaald goede foto’s maken die ik kon gebruiken voor mijn blog. Ik ben mij toen gaan verdiepen in welke telefoon ik graag zou willen, want ik had ook veel goeds gehoord over de Samsung s9. Wat ik erg mooi vond aan de Samsung s9 was dat hij een ‘curved’ beeldscherm had en een goede camera had. Maar ik ben al jaren een iPhone gebruiker dus de iPhone 7 Plus was zeer zeker ook een geschikte kandidaat.

De meningen over een iPhone of een Samsung zijn eigenlijk 50/50 verdeeld, dus daar had ik niet veel aan. Op naar een elektronicawinkel en daar maar advies vragen. Eerlijk gezegd kreeg ik daar ook niet mijn verlossende antwoord. Ook daar was de mening om te kiezen voor een iPhone of Samsung, 50/50. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een iPhone, omdat ik gewend was met een iPhone om te gaan. Dat heeft mij over de streep getrokken, meer niet eigenlijk.

De iPhone 7 Plus.

Wat vind ik fijn aan mijn iPhone 7 Plus? Als eerste het beeldscherm: lekker groot, 5,5 inch. Dit is ideaal om zo af en toe te werken op mijn blog. Mijn dikke worstenvingertjes hadden soms wel wat moeite met een klein beeldscherm, dus dit is ideaal. Verder  heeft mijn phone, 128gb. Eindelijk geen gedoe met het wissen van foto’s, video’s en apps als weer (voor de zoveelste keer) mijn gb vol zat. En als laatste heeft hij een betere camera (12‑MP groothoek- en telelenscamera) dan mijn oude telefoon. Toch heb ik nog een goede camera aangeschaft om goede productfoto’s te kunnen maken, maar als ik die camera niet mee kan nemen, is mijn telefoon nu een goed alternatief.

Welk iPhone abonnement heb ik gekozen?

Daarna op zoek naar een bijpassend iPhone abonnement. Ik heb gekozen voor een onbeperkt internet abonnement voor mijn telefoon. Hoef ik mij niet druk te maken of ik al over mijn bundel heen zit. Ik heb wel andere dingen aan mijn hoofd! Ook onbeperkt bellen en sms-en (wie doet trouwens dat laatste nog? Ik niet!), dus ik kan mijn lol op.

Ben ik nog steeds tevreden?

Ja! Ik vind dit echt een fijne telefoon. Het grote scherm vind ik echt ideaal. Verder maakt de camera goede foto’s. Niet zo goed als mijn losse camera, maar het is zeer zeker een goed alternatief. Ook ben ik echt blij met de 128gb! Nooit meer gedoe met wissen van apps ed (voor hoe lang dat duurt natuurlijk, want dat komt ook echt wel een keertje vol hoor) en mijn onbeperkt internet. Ik gebruik vaak mijn mobiele hotspot, ideaal, want dan hoef ik geen gebruik te maken van onveilig Wifi.

Welke telefoon hebben jullie? En zijn jullie daar ook nog steeds tevreden over?

9 Reactie's
 • charlotte
  Geplaatst op 17:25h, 29 mei Beantwoorden

  Wat fijn dat hij nog steeds goed bevalt. Ik kon niet wennen aan de iphone na de samsung. Dus ben weer terug bij samsung

  • Kiki
   Geplaatst op 10:51h, 30 mei Beantwoorden

   daar was ik dus ook bang voor als ik een Samsung zou nemen.

 • Daphne - verdraaidmooi
  Geplaatst op 22:13h, 29 mei Beantwoorden

  Mij lijkt de iPhone 7 plus toch nog een groot ding om mee te nemen, maar je kan natuurlijk wel alles goed zien.

  • Kiki
   Geplaatst op 10:50h, 30 mei Beantwoorden

   het valt wel mee, ik was er zo aan gewend 🙂

 • nicole
  Geplaatst op 08:36h, 30 mei Beantwoorden

  Ik heb een iPhone6 die ik refurbished kocht. Hij loopt een beetje snel leeg, maar verder is hij prima.

  • Kiki
   Geplaatst op 10:49h, 30 mei Beantwoorden

   ja, op een gegeven moment had ik dat ook met mijn oude iphone

 • Mariëlle | Me-licious
  Geplaatst op 17:48h, 31 mei Beantwoorden

  goeie tip inderdaad je telefoon als mobiele hotspot. Ik ben niet zo vaak met mijn laptop onderweg, maar tegenwoordig gebruik ik mijn telefoon ook wel eens als hotspot. Ik kan er niets aan doen maar ik ben zo gewend aan mijn iphone. Ik heb toen ook een tijdje getwijfeld, maar ben er toch niet van af gestapt

  • Kiki
   Geplaatst op 11:41h, 06 juni Beantwoorden

   ja, als je wat gewend bent is het moeilijk om er vanaf te stappen

 • Kerstcadeau voor een man?! MOEILIJK! Tip: een mooi telefoonhoesje?
  Geplaatst op 14:17h, 27 juni Beantwoorden

  […] je partner? Elke keer weer een struggel, maar nu had ik de oplossing. Mijn vriend had een nieuwe iPhone 6S en wilde er een mooi telefoonhoesje omheen. Verder ook nog een goede screen protector. En laat […]

Geef een reactie