It’s a bird! No, it’s a plane! No, it’s a Karigar cape!

Karigar cape

Ik ben dol op grove vesten, grote sjaals en comfy truien. Nu kwam ik de cape tegen van Karigar en ik was gelijk verkocht.

Karigar:

Karigar betekent eigenlijk “ambachtsman” in het Hindi. In samenwerking met plaatselijke ambachtslieden uit India maken ze producten van natuurlijke materialen en traditionele weefmethodes in combinatie met Hollands Design. Kortom: eerlijke materialen en dito arbeidsprocessen. Met een cape van Karigar voel je je “geborgen” omdat je het gevoel krijgt dat je je veilig voelt door de cape en het mooie materiaal. Naast de cape hebben ze ook nog sjaals en stola’s.

karigar
 

Cape:

Ik kwam dit merk tegen op de Show Up beurs en wat was ik onder de indruk. De groene variant viel gelijk op. Ik draag niet veel groen, dus was dit een uitgelezen kans on eens uit mijn comfortzone te stappen. Toen ik hem binnen kreeg viel mij gelijk de mooie kwaliteit stof op. Stug, maar toch zacht. Sterk, maar ook soepel. Ik heb hem gelijk aangetrokken op een zwarte coltrui met zwarte legging en zwart rokje. Daardoor komt de cape extra mooi uit. Een paar bruine stoere laarzen eronder en klaar is Kiki! Of in het geval hieronder, met mooie zwarte pumps.

Ze hebben naast de Cape (€129 Materiaal: Merino wol) ook nog een Stola (€99 Materiaal: Zijde en Merino wol) en een Sjaal (€69 Materiaal: merino wol).

De cape is op vele manieren te dragen:

The “how to wear it” foto’s zie je hieronder:

Natuurlijk op de “normale” manier:

karigar karigar
 

Met een riem of sjaal:

karigar
 

Als stola/omslagdoek:

karigar karigar
 

Op de normale manier maar dan andersom:

karigar karigar
 

Als vest:

 

karigar karigar

 

Over the head:

karigar

Je kunt de cape dus op zoveel verschillende manieren dragen en gebruiken, dat ik ze nog niet eens allemaal in dit artikel heb staan. Hoe zou jij het dragen?

Tags:
2 Reactie's
 • nicole
  Geplaatst op 08:08h, 24 mei Beantwoorden

  Ik vind de manier van dragen met dat groene lint erg mooi! Handig zo’n cape!

  • Kiki
   Geplaatst op 10:54h, 24 mei Beantwoorden

   ja, mooi he! Ik ben er ook erg blij mee, super fijn als het net iets kouder is, kun je snel even omslaan

Geef een reactie