kerst

Zo, dat was het dan weer dames en heren! Adieu kerst!

Adieu kerst!

Het zit er weer op, kerst! We kunnen allemaal weer normaal doen, het vreetfestijn is over en al die prullaria kan weer voor een jaar de kast in. December is voor mij een maand van verplichtingen, te veel eten en stress. Oke, oke, ik vind het altijd erg leuk en gezellig, maar dat neemt niet weg dat ik altijd stiekem wel een beetje blij ben als al die gekkigheid weer voorbij is. We zijn er nog niet, want oud en nieuw komt er nog aan, maar ja, dat overleven we ook wel weer.

Kerst 2016:

Ach, voor diegene die het nu al missen: het duurt nog 365 dagen (ja, 365 en niet 364, want 2016 heeft 1 dag meer in februari!) tot de volgende kerst! Dus houdt moed, het komt goed! En ik citeer speciaal voor jullie, de vrienden van de Frank en Vrijdag-show: “Het is pas kerstmis, als Mariah Carry op de radio is!”.

O ja en voor diegene die mij op straat tegen komen: Ik ben niet zwanger, dat is gewoon het resultaat van twee dagen kerst!

Voor nu wens ik iedereen een spetterend uiteinde en een top 2016! Dat het maar een goed blog jaar mag worden voor mijn mede bloggers (en mezelf natuurlijk ook!). Pas op met vuurwerk. Wil je je eigen handen opblazen, prima, maar val er andere niet mee lastig en vooral de dieren niet!

4 Reactie's
 • Mariska
  Geplaatst op 17:46h, 27 december Beantwoorden

  Oud en nieuw komt nog, en dat is ook een feestje!

  • Kiki
   Geplaatst op 11:52h, 28 december Beantwoorden

   dat is zeker zo! en dan…. rust! 😉

 • Sabine
  Geplaatst op 16:22h, 29 december Beantwoorden

  Haha ja ik ga ook alles weer in de kast leggen voor volgend jaar. Met oud en nieuw doe ik niet veel, dus het feestzeizoen is over! En het was geweldig! 😀 Jij ook een spetterend 2016 gewenst!

  • Kiki
   Geplaatst op 19:58h, 29 december Beantwoorden

   🙂 jij ook! dat het ook maar een mooi blog jaar mag worden! xxx

Geef een reactie