Kick Collection

Geef jouw interieur een Kick met de Kick Collection!

KICKen!

Waar ik al enige tijd echt weg van ben, zijn die geweldige skulls voor aan de muur. Nu is het geval dat je ze eigenlijk bijna overal ziet, dus ben ik op zoek gegaan naar een alternatief en die heb ik natuuuuurlijk gevonden! Bij Kick Collection (kickcollection.nl).

Kick Collection heeft echt KICKen spullen! De meest originele en geweldige stukken om je interieur een boost te geven. Zo kwam ik dus bij hun terecht en ik ben eens gaan snuffelen.

Wat is Kick Collection?

Kick Collection baseert haar collectie op producten van over de hele wereld en dan voornamelijk uit het dierenrijk. Ze zijn op zoek gegaan naar de mooiste en leukste interieur artikelen op alle continenten van deze mooie aardkloot en wilde eigenlijk de wereld naar jouw huis brengen! “We want to bring that Kick feeling in every home”. Lekker eigenwijs, hip en uniek. daar staan ze voor.  Ze hebben dealers over de hele wereld met Curaçao als laatst geopend. Voor alle verkooppunten kijk je even hier.

De Neushoorn.

Op de webshop kwam ik de neushoorn tegen waar ik gelijk verliefd op was. Natuurlijk geen echte, want dat is echt NOT DONE! Deze is gemaakt van kunststof (polyether) en chroom. Het wit met de zilveren hoorn heeft een mooi contrast en staat geweldig aan mijn muur. Origineel met een vleugje humor, DE combinatie als je het aan mij vraagt. Nu is hij ook nog eens afgeprijsd van €199 naar €159.

Kick Collection

Ik had hem eerst op een andere plaats hangen, maar daar kwam hij niet tot zijn recht. hij was daar te massief. Nu hangt hij veel beter met mijn andere items en vormt hij een goed geheel. Wat ben ik er blij mee!

Kick Collection

Krab in stolp.

Daarnaast kwam ik ook nog een krab in een stolp tegen. Ik heb en zwarte (Ikea) schappenkast waar mooie items instaan. Denk bijvoorbeeld aan handgemaakte keramieke vazen en mooie objecten. Dit heb ik als Roomdivider tussen mijn keuken en  woonkamer.

Kick Collection
Kick Collection

Helaas lastig om er een goede foto van te maken ivm met de keuken (die niet echt spectaculair is, op z’n zacht gezegd) op de achtergrond. Dus dan maar even los fotograferen. De krab is gemaakt van kunststof, dus ook deze is niet echt, maar ziet er wel zo uit! Ook deze is afgeprijsd van €99 naar €49.

Wat vinden jullie van dit soort objectstukken in je interieur?

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie