klaarkomen

Klaarkomen………… Zal het nu eindelijk lukken?

Klaarkomen

Klaarkomen, dat is toch soms best wel een issue onder vrouwen. Neem nou mijn sexleven: Fijn, maar niet spectaculair. Leuk, maar niet euforisch. Lekker, maar niet alles overheersend. Daar moest dus verandering in komen, vond ik en daarmee natuurlijk ook mijn vriend!

Zal het nu wel lukken?

Laat ik voorop stellen dat met de hand en spant diensten van mijn vriend, niets mis is! Alleen kan ik gewoon moeilijk of zelfs niet, klaarkomen. Tijdens de sex zelf al helemaal niet. Ik kan mij niet goed concentreren en kom snel uit bij de boodschappen die nog gedaan moeten worden en de was die nog in de droger moet. En weg moment! Niet echt bevorderlijk dus voor onze gezamenlijke avonturen.

Maar nu kwam een vriendin met het idee om eens alles om te gooien. Advies: een Tarzan!
Ik had natuurlijk al wel een Vibo, maar daar was ik niet echt enthousiast over. Dus ik had zo mijn twijfels.

Wat is Willie.nl?

Ik ben aan het Googelen geslagen en kwam uit bij Willie.nl. Een Webshop met de leukste en lekkerste artikelen om je sex leven spannend te maken. Daar kwam ik de Rabbit II vibrator tegen. Ik dacht: “Ach, waarom niet. Baat het niet dan schaadt het niet”. En het heeft zeer zeker gebaat!

2 weken geleden kreeg ik hem binnen. Discreet verpakt, wat erg prettig is.

Oke, ff testen maar…………

De test:

Mijn vriend was er niet, dus ik begaf mij naar de slaapkamer. Omdat het bij mij altijd erg lang duurt, wilde ik er wel de tijd voor nemen.
Batterijen: Check
Tarzan: Check
Glijmiddel: Check

Rabbit II
 

Ik vleide mij op bed en ging aan de slag. Tarzan aan op de goede snelheid (ik houd wel van een beetje wat harder) en gaan met die figuurlijke banaan……….

W.T.F.!!!!!!!!!

Eigenlijk is dat het enige wat ik kan zeggen: WAUW!!!!!

Conclusie:

Het was zo gebeurt en wat een climax!!! Niet te geloven!
Vuurwerk: Check
Sterren: Check
Kleurenexplosie: Check

Do I Need To Say More?

Een week later werd hij een onderdeel van het liefdesavontuur van mijn vriend en mij. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het in het begin wel raar vond om met mezelf aan de slag te gaan in bijzijn van mijn partner. Een beetje ongemakkelijk. Dat vond mijn vriend helemaal niet en hij vondt het erg spannend. Eens een keer wat anders! Doordat ik mij wat ongemakkelijk voelde duurde het wat langer voordat ik klaar kwam, maar het is gelukt! Eureka!

De tarzan mag dus blijven en mee doen in ons avontuur. Ik zeg: “Tarzan, welkom! Dat we maar veel leuke en mooie avonturen mogen beleven!”

Video: Rabbit II Vibrator (discreet!)

25 Reactie's
 • Jinnie93
  Geplaatst op 15:29h, 22 maart Beantwoorden

  Wauw haha ik schaam me een beetje om met hoeveel snelheid ik op dit artikel klikte, want ik ben zelf *pssst* nog nooit klaargekomen haha! Erg leuk geschreven en ik heb er ook weer vertrouwen in 😉

 • Marit
  Geplaatst op 16:05h, 22 maart Beantwoorden

  GEWELDIG! Ik houd van seks! Ik heb ook jaren lang problemen gehad. Gelukkig heb ik de palm power ontdekt! Een soort microfoon waar verschillende opzetstukjes voor zijn! Heerlijk om te masturberen of voor tijdebs de seks met je partner! More sekstalk!

 • Celeste
  Geplaatst op 17:05h, 22 maart Beantwoorden

  Wat een artikel! Vind het echt top dat je dit gewoon online hebt gezet. Eerlijk is eerlijk, veel is erg herkenbaar, goed om te lezen dat er dus hoop is haha. Misschien binnenkort ook maar eens een ‘Tarzan’ in huis halen. Heerlijk dat je dit gewoon lekker geplaatst hebt, Kiki!

  • Kiki
   Geplaatst op 17:32h, 22 maart Beantwoorden

   Dank je!! En als je een tarzan neemt: veel plezier!

 • Nicky
  Geplaatst op 18:01h, 22 maart Beantwoorden

  Wij hebben al enkele jaren meerdere tarzannen in huis. Niets taboe aan vind ik. Veel plezier met Tarzan! En absoluut niet vulgair geschreven.

  • Kiki
   Geplaatst op 19:02h, 22 maart Beantwoorden

   Dank! Jullie ook veel plezier!

 • Eilish (artisticstateofmind)
  Geplaatst op 21:34h, 22 maart Beantwoorden

  Wauw wat goed dqt je hier over schrijft! Weinig vrouwen komen klaar tijdens seks, omdat je vaak klaar komt door de clitoris te stimuleren en dat gebeurd eigenlijk niet tijdens seks. Maar mijn vriend weet dat prima op te lossen !

 • Kim
  Geplaatst op 16:54h, 23 maart Beantwoorden

  Ik moet zeggen dat ik zo’n Tarzan net iets te opzichtig vind, ik prefereer een iets discretere versie. Maar het kan idd voor veel plezier zorgen 😉

 • Mirella
  Geplaatst op 22:19h, 25 maart Beantwoorden

  Wauw wat goed dat je hierover schrijft en zo eerlijk bent!
  Wij hebben hier niets in huis, gewoon mijn man en ik haha.

 • Het Sushimeisje
  Geplaatst op 10:53h, 26 maart Beantwoorden

  Wat dapper dat je hier over schrijft!

  Nu even mijn two cents:
  Ik weet niet of het echt zo is maar ik heb vaak de indruk dat vrouwen bijna niet kunnen klaarkomen doordat zowel de vrouw als de partner te weinig weten over het vrouwelijk geslachtsdeel en te weinig aandacht aan de vrouw besteden. En dat er te weinig aan spanningsopbouw en een beetje experimenteren wordt gedaan.
  Die indruk krijg ik een beetje van mijn vrienden en die media.

  Maar goed dat jij nu iets hebt gevonden dat voor je werkt! Ben echt blij voor je 🙂

  • Kiki
   Geplaatst op 11:19h, 26 maart Beantwoorden

   Dank je!
   Ik denk ook vaak dat het voor vrouwen ‘ff snel’ moet zijn, omdat ze nog andere dingen moeten doen. Correct me if i am wrong.

   Maar neem de tijd ervoor zou ik zeggen!

 • DQ
  Geplaatst op 19:15h, 26 maart Beantwoorden

  Ik ben hier terecht gekomen via je post op FB (Bloggerscafé) en ik vind het echt fantastisch dat je hier een artikel over schrijft! Want waarom zijn we er niet gewoon wat opener over, zeker als “vrouwen onder elkaar”. Ikzelf heb totaal geen moeite om klaar te komen tijdens de seks, alleen in mijn eentje gebeurt het nooit (omdat ik op dat moment juist snel afgeleid en ongeduldig word). Fijn om weer wat geïnformeerder te zijn dus 😉 Nogmaals, chapeau! X

  • Kiki
   Geplaatst op 21:03h, 26 maart Beantwoorden

   Dank je! Zo zie je maar weer dat het ook andersom kan.

 • Anouk
  Geplaatst op 00:53h, 27 maart Beantwoorden

  Geweldig dat je hier over schrijft! Ik herken dit ‘probleempje’ ook wel, maar had nog nooit aan een Tarzan gedacht 🙂 xo

 • Floortje
  Geplaatst op 15:06h, 27 maart Beantwoorden

  Mooi geschreven top.

 • Klaarkomen deel 2, met de womanizer van Willie.nl!
  Geplaatst op 15:26h, 02 mei Beantwoorden

  […] had ik de Rabbit getest van Willie.nl en dat beviel mij super […]

Geef een reactie