liebster blog award

Ik heb een Liebster Blog Award ontvangen van Mariella Simons!

Liebster Blog Award

Door Mariella Simons van www.mariellasimons.nl, ben ik genomineerd voor een Liebster Blog Award! Wat een eer! Ik ben super blij met deze nominatie en zal andere bloggers ook nomineren.

Liebster Blog Award:

Maar wat is de Liebster Blog Award eigenlijk? Het is een soort van introductie voor net beginnende/kleine blogs om die extra in het zonnetje te zetten. En daar zijn we natuurlijk enorm blij mee! Extra aandacht komt natuurlijk altijd van pas! Maar is het niet een beetje een veredelde kettingbrief? Ach ja, het is maar hoe je het ziet. Het is natuurlijk ook geen verplichting, maar ik vind het wel een eer dat iemand mijn blog uitkiest om in de schijnwerpers gezet te worden. Dus Mariella: bedankt!

Er zijn wel regels gebonden aan de Liebster Blog Award:

– De genomineerde vertelt wie hem genomineerd heeft en linkt naar de site van die persoon.
– Degene die jou genomineerd heeft, stelt een aantal vragen voor je op.
– Jij beantwoordt de vragen zodat andere bloggers je wat beter leren kennen.
– Je nomineert zelf 5-11 andere bloggers voor deze award (met minder dan 200 volgers op bloglovin).
– Stel een aantal vragen hen op.
– Door middel van een reactie op hun site laat je ze weten dat ze genomineerd zijn voor de Award.

De vragen van Mariella voor mij:

Vraag 1

– Wat kunnen we zoal vinden op jouw blog?
Ik: “ik schrijf eigenlijk over alles wat ik leuk vind. Van Fashion, Beauty en kunst tot restaurants, interieur en maatschappelijke onderwerpen. Maar mijn niche ligt toch wel bij de maatschappelijke en persoonlijke onderwerpen.”

Vraag 2

– Als je nu op reis zou mogen gaan, wat zou dan de bestemming zijn en waarom?
Ik: “Nepal! Een land met zo veel cultuur en historie! En dan heb ik het nog niet eens gehad over de natuur! Natuurlijk houd ik ook van lekker op het strand hangen met een cocktail, maar zo’n mooi land staat wel hoog op mijn verlanglijstje!”

Vraag 3

– Als je jouw blog in een zin zou mogen omschrijven, wat zou deze zin dan zijn?
Ik: “informatief, choquerend en grappig. Dat is de rode draad in mijn blog!”

Vraag 4

-Met welke beroemdheid zou je wel eens aan tafel willen zitten en waar zou het gesprek dan over gaan?
Ik: “hmmmmmmmm, tja, ik ben niet echt van de adoratie van beroemdheden. Misschien komt dat ook door mijn leeftijd (37 jaar). Mag het ook een beroemdheid voor mij zijn? Bv mijn vader? Hij is namelijk 7 jaar geleden overleden en ik zou hem graag willen vragen of hij trots op mij is en hoe het daarboven is. Maar als ik echt moest kiezen dan zou ik graag om de tafel willen zitten met: IS-leider Abu Bakr al-Baghdadi. Ik wil hem dan graag vragen wat hem in godsnaam bezielt en wat zijn beweegredenen zijn om zulke gruwel daden aan te moedigen. Iets wat ik totaal niet begrijp. Evenals de vernietiging van historische beelden en kunst. Daar draait mijn maag echt van om.”

Vraag 5

– Welke verborgen talenten heb je?
Ik: “ik heb geleerd voor goudsmid en dat vind ik toch wel een talent. Of het verborgen is, nee dat niet. Maar ik ben er enorm trots op! Verder houd ik van schilderen en boetseren. Alleen heb ik daar momenteel geen ruimte voor in mijn huisje. Dus dat staat helaas allemaal op een laag pitje.”

Vraag 6

– Wat staat er boven aan jouw bucketlist?
Ik: “mijn partner en ik zijn een 3D CNC freesmachine aan het bouwen (niet zo’n bouwpakket, maar echt een computergestuurde freesmachine om bv sieraden mee te maken). Als dat klaar is willen we op den duur een eigen collectie opbouwen en die gaan koppelen aan een webshop. Met daarnaast mijn eigen collectie sieraden die meer weg hebben van kleine kunstwerkjes dan van de meest draagbare sieraden. Dat het een succes gaat worden is wel een grote wens van mij!”

Vraag 7

– Welk beroep zou je willen uitoefenen, ongeacht welke studie of prijs daaraan hangt?
Ik: “ik zou graag stewardess willen zijn. Niet vanwege het werk, maar meer voor het ontdekken van de wereld. Ik heb al op een cruise schip gewerkt (10 jaar geleden) en veel van de wereld gezien, maar nog lang niet alles!”

Vraag 8

– Wat is je favoriete blogpost van je eigen blog?
Ik: “over mijn depressie. Ik vond het erg moeilijk om het te schrijven omdat het heel erg persoonlijk is. Maar ik wilde andere mensen graag informeren over depressies ed. Het is helaas nog een taboe hier in nederland en dat moet echt doorbroken worden.”

Vraag 9

– Welke muziek luister je tijdens het koken?
Ik: “koken? Wat is dat? Nee, ik ben geen kok. Het moet voor mij snel en makkelijk zijn. En ondertussen kijk ik het nieuws.”

Vraag 10

– Wat was je grootste blunder op de middelbare school?
Ik: “dat ik finaal onderuit ging voor een volle klas! Argghhh, als ik er nog aan terug denk, breekt het schaamrood mij weer uit!”

Vraag 11

– Waar heb je voor het laatst de slappe lach om gehad?
Ik: “oei, moeilijk. Ik ben iemand die veel lacht en er ook echt van kan genieten. De slappe lach heb ik volgens mij gehad toen mijn vriend weer een heerlijke opmerking maakte over mij. Hij is echt een droogkloot en daar hou ik van!”

Nu moest ik natuurlijk ook blogs nomineren.

Dit zijn mijn nominaties:

Timeless Elegance
Dagelijks Speciaal
Liefs Daphne
Another Chapter
Estrella Web
Ima’s healthfabriek

Ik kon nog meer blogs nomineren, maar ik moest toch echt een keuze maken!

Mijn vragen voor jullie:

– wat is jou Niche?
– en wat is jouw best bekeken blogpost?
– wat is jouw favoriete blogpost?
– als je jezelf in 3 woorden moet omschrijven, wat zijn die woorden dan?
– als je je blog in 3 woorden moet omschrijven, wat zijn die woorden dan?
– wat/wie is je favoriete gezelschap?
– waar wordt je blij van?
– en wat verafschuw je?

13 Reactie's
 • Daphne
  Geplaatst op 14:33h, 11 maart Beantwoorden

  Hay! Wat leuk en lief dat je mij genomineerd heb! Maar ik ben al een keer genomineerd, dat artikel zal zondag online komen. Maar alsnog heel erg bedankt voor je nominatie. Heel leuk dat iemand mij daar de kans voor wil geven. Liefs Daphne

  • Kiki
   Geplaatst op 19:25h, 11 maart Beantwoorden

   Geen dank hoor! En wat leuk dat je al bent genomineerd!!

   Succes!

 • Ima
  Geplaatst op 14:37h, 11 maart Beantwoorden

  Aaah, wat lief!! Dankjewel! Vind ik heel erg leuk! Ik ga zeker ook een Liebster Blog Award-post maken, waarin ik je zeer zeker ook ga vermelden. Ik wacht er alleen wel nog eventjes mee tot ik een iets groter publiek heb, dan is dat voor jou en de andere blogs die ik ga vermelden ook weer even wat relaxter. Ik ben je meteen gaan volgen op FB/Bloglovin. Super leuke blog heb je! Nogmaals thanks!

  • Kiki
   Geplaatst op 19:24h, 11 maart Beantwoorden

   Geen dank hoor! En je mag zelf bepalen wanneer je het artikel schrijft!

   Kus en succes!

 • Björn
  Geplaatst op 18:47h, 11 maart Beantwoorden

  Wouw wat een eer :)!
  Ik ga hem zeker weten invullen!
  Alleen 1 vraag, wat is een ‘Niche’?
  Ik blog nog niet zo lang, dus weet nog niet alle in’s and out’s!

  liefs,
  Björn

  • Kiki
   Geplaatst op 19:23h, 11 maart Beantwoorden

   Hoe kan ik dat het beste omschrijven, je niche is hetgeen wat jou bijzonder/uniek maakt, waar je over wchrijft. Bij mij is dat de maatschappelijke/persoonlijke onderwerpen.

   Liefs en succes!

 • Estrella
  Geplaatst op 21:29h, 12 maart Beantwoorden

  Wat een leuke antwoorden heb je gegeven! En erg leuk dat je mij ook ‘genomineerd’ hebt. Ga ik binnenkort mee aan de slag!

 • Wieneke
  Geplaatst op 11:39h, 14 maart Beantwoorden

  hi meis!

  wat lief, dankjewel!!! Leuke vragen ook! Ik zou alleen niet weten wie ik moet nomineren, erg he haha… dat ga ik eerst eens uitzoeken.

  Liefs!

  • Kiki
   Geplaatst op 13:19h, 14 maart Beantwoorden

   Hey lieverd,

   Je kunt ook een oproepje doen in bloggersgroepen op facebook.
   Heb ik oa ook gedaan.

   Dikke kus

  • Wieneke
   Geplaatst op 15:21h, 14 maart Beantwoorden

   Gelukt! Hij staat online, dan kun je zien wat ik op je vragen geantwoord heb 🙂

   http://wp.me/p5xVXR-1h

 • Het Sushimeisje
  Geplaatst op 15:21h, 23 maart Beantwoorden

  Bedankt voor de nominatie!

  Hij staat gepland voor midden april, dan zal ik je wel even een berichtje sturen 😉

Geef een reactie