light in the box

Mooie jurkjes, kekke blousjes en trendy outfits! Bij Light in the box!

Shoppen maar!

Jullie hebben laatst al kunnen lezen over Light in the Box en mijn ervaring met deze webshop! Nu heb ik nog twee kledingstukken bij ze besteld en ik vraag mij af of het mij zal bevallen?

Bij Lightinthebox.com kun je voor niet al te veel geld, leuke outfitjes scoren. Wat mij de eerste keer al opviel is dat de maten voor lilliputters zijn gemaakt (no offense off course!). Voor de “normale” Nederlandse vrouw met maatje 40/42 is dit echt te klein! Bestel dus minimaal 2 maten groter qua kleding. Daarentegen is de kwaliteit echt wel verrassend goed!

Jurkje van Light in the Box:

Ik zocht al een tijdje een mooie zwarte jurk, nauwsluitend en tot op de knieën, voor een niet al te dure prijs. En ik heb er 1 gevonden bij Lightinthebox! Natuurlijk heb ik hem twee maten groter besteld, maar die zat dan ook als gegoten! Hij heeft mooie gouden details. Ik ben er in ieder geval super blij mee.

light in the box

Blouse:

Toen zag ik ook nog deze leuke lange blouse. Geweldig voor op een spijkerbroek, of open te dragen als een soort van lang vest. Ook nu natuurlijk twee maten groter besteld en ook nu zat het weer prima! 1 nadeel: ik moet hem strijken en als ik ergens echt een hekel aan heb is: strijken!! Pfff, dat wordt wat!

Conclusie Lightinthebox:

Al met al zijn de kledingstukken van goede kwaliteit! Nu ik ze twee maten groter heb besteld, zitten ze prima! Nu ben ik enorm benieuwd naar de andere producten die je kunt vinden van onder andere de home afdeling. Ik heb al een te gekke lamp gezien met een konijn. Maar daarover hopelijk later meer!

Wat zouden jullie aanschaffen bij Light in the box? En heb je al eens wat eerder wat gekocht bij dit bedrijf? Ik ben benieuwd!

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie