Lightinthebox

Licht in een doos? Tja, dat kan met lightinthebox.com. Voor ieder wat wils!

Shop till you drop!

Lightinthebox is een webshop waar je voor leuke prijsjes, kleding, make-Up en schoenen kunt kopen. Maar ook telefoon benodigdheden, woonaccessoires, tuin artikelen en meer. Van alles en nog wat dus.

Wat is Lightinthebox?

Omdat ik het niet breed heb, maar er wel hip bij wil lopen, zoek ik altijd naar leuke kleding due net wat anders is dan wat in Nederland te verkrijgen is. Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat er bij lightinthebox ook echt afschuwelijke dingen tussen staan hoor! Truttig of juist niet draagbaar etc. Maar goed, je moet dus lekker rond gaan snuffelen.

Het fijne is dat je een product een “hartje” kan geven, zodat je altijd terug kan kijken van wat je allemaal leuk vindt! Er staat echt een groot assortiment op en ip een gegeven moment zie je door de bomen het spreekwoordelijke bos niet meer. Met die “hartjes” bewaar je als het ware, je favorieten.

Let er wel op dat veel kleding en schoenen “inkie pinkie Chinese” maten hebben. Bestel dus altijd groter dan je zelf eigenlijk hebt!

Blouse met 3D vlinders:

Ik kwam bijvoorbeeld deze te gekke blouse tegen met 3D vlinders. Helemaal top dacht ik! Toen ik hem binnen kreeg was hij inderdaad erg leuk, maar te klein 🙁 en ik heb nog wel de grootste maat genomen! Oké, oké, ik ben niet jong, hip en strak meer als toen ik 20 was en de kilootjes zijn er in die jaren helaas aangekomen, maar een XL zou ik toch wel moeten passen. Niet dus. Ik krijg hem helaas niet over mijn big bumb heen. Zo jammer, want hij is echt tegek! Misschien dat ik hem nog kan inkorten, zodat ik hem wel kan dragen?!

Lightinthebox Lightinthebox Lightinthebox

Hip de zomer door:

Verder heb ik een bikini gevonden. Het topje zit goed, alleen nu weer hetzelfde euvel: het broekje is helaas te klein. Gelukkig heb ik zelf nog een zwart broekje liggen en kan ik dat combineren.

Lightinthebox

 

Ook kwam ik te gekke strandlakens tegen in de vorm van een donut of een hamburger! Ik kon niet kiezen en heb ze maar allebei genomen! “Niet omdat het moet, maar omdat het kan” zal ik maar zeggen!

Lightinthebox

Wel of niet Lightinthebox?

Al met al vind ik de kwaliteit prima van de producten! Alleen de maten, dat is een issue. Kies dus voor groter (misschien zelfs 2 maten groter) en dan komt het vast goed. Ik zeg: ik ga hip de zomer in!!!

Heb jij wel eens wat gekocht bij Lightinthebox? En zo ja, wat vond je ervan?

Tags:
1Reactie

Geef een reactie