lisaplex

Mijn haar en krullen weer als vanouds met Lisaplex!

Verjongingskuur voor mijn haren!

Kleur je je haar veel? Ik wel en ik merk dat mijn haar daar niet beter op wordt. Ook nu ik ouder word is het haar niet meer wat het is geweest. Het wordt dunner en is niet meer zo levendig als toen ik nog jong, hip en strak was. Maar er is een oplossing: Lisaplex!

Wat is Lisaplex?

Lisaplex is een technologie dat gebaseerd is op het biologische eiwitcomplex. Eiwitten zorgen er namelijk voor dat het haar er goed uitziet, het beschermt en herstelt en het geeft het haar tegelijkertijd meer volume en maakt het voller. Allemaal punten waar ik dus nu tegenaan loop.

lisaplex

De werking van de eiwitten in Lisaplex:

  • Het verdrievoudigt de sterkte van beschadigd haar en herstelt de natuurlijke anti-haarbreukeigenschappen.
  • Het haar wordt verstevigd, zodat het bestand is tegen beschadigingen van o.a. kammen, föhnen en borstels
  • Het beschermt het haar in extreem vochtige omstandigheden.
  • Het verstevigd en voedt het haaroppervlak.
  • het vermindert schade die wordt veroorzaakt door agressieve chemische behandelingen zoals kleuren, maar ook omgevingsstress en styling.

Oké, dat wilde ik zelf ook wel eens uitproberen.

Hiervoor ben ik naar de kapper gegaan, omdat deze producten niet voor consumenten te verkrijgen zijn. Dit vanwege de complexe verhoudingen van de verschillende Lisaplex producten, die je moet toevoegen aan de kleuring.

Eindresultaat:

Note van de redactie: Als eerste wil ik erbij zeggen dat mijn haar ook goed geknipt is, waardoor het weer mooier valt en het ook weer meer volume heeft door mijn natuurlijke krullen. Oké, daar gaan we dan. Ik heb gekozen om mijn haar gewoon weer zwart te verven. Ik had een lichte onderkant en donkere bovenkant, maar daar was ik een beetje op uit gekeken. Nu maar weer helemaal zwart. Ook fijn voor in de winter.

Behandeling:

  • In de kleuring gaat 3 ml Lisaplex Bondsaver (op 50 ml kleuring). Dit moet secuur afgemeten worden.
  • Daarna volgt het normale kleurproces.
  • Goed uitspoelen
  • Dan breng je de Hair Structure Filler aan en laat je dit 5 tot 10 minuten inwerken.
  • Weer goed uitspoelen en je haar is klaar en ready to rock!
lisaplex

Ik merkte gelijk (nadat mijn haar helemaal droog was) dat mijn haar zachter aanvoelde en niet zo pluizig was. Daar was ik al meer dan blij mee. Verder waren mijn krullen op de één of andere manier mooier. Ik kan het niet goed uitleggen, maar mijn krullen vielen gewoon mooier. Op de foto’s hieronder is het moeilijk te zien, maar als je goed kijkt zie je echt dat mijn haar op de eerste foto er slechter uitziet dan op de tweede foto.

lisaplex
Voor
lisaplex
Na

Wil je ook deze behandeling ondergaan? Vraag aan je kapper of ze al bekend zijn met Lisaplex en het in de salon gebruiken. Zo niet: ze kunnen een gratis proefpakket aanvragen om te testen!

Geen reactie's

Geef een reactie