Maxshopping

Maxshopping: maximaal shopplezier, online, voor jouw!

Maximaal shopplezier.

Maxshopping.nl is jouw online webshop voor maximaal en optimaal shopplezier voor duurzame producten.

Maxshopping:

Als je op zoek bent naar leuke home & living producten zoals b.v. bedden, verlichting, meubels, tuinmeubelen en woonaccessoires, neem dan eens een kijkje bij Maxshopping. Deze unieke webshop is opgericht in 2008 en gespecialiseerd in duurzame consumentenproducten. Maxshopping.nl is een groot online woonwarenhuis met verschillende artikelen. Het leuke aan Maxshopping is dat zij per categorie verschillende online winkels hebben, zoals bijvoorbeeld: Maxbedden.nl, Maxverlichting.nl, Maxmeubels.nl en Maxtuinmeubel.nl. Zoals je al merkt zijn ze van alle markten thuis. Met andere woorden: Maximaal shopplezier bij Maxshopping!

Maar hoe kwam ik bij Maxshopping.nl?

Mijn Eetkamertafel:

Ik was op zoek naar een nieuwe eetkamertafel. Mijn oude eetkamertafel was uitgezocht door mijn ex ongeveer 9 jaar geleden. Totaal niet mijn smaak, eigenlijk te groot voor in mijn huisje en aan vervanging toe. Dus ik vond het nu wel eens tijd voor mijn eigen tafeltje!

Mijn oude eetkamertafel is langwerpig en groot (180 x 90 cm), licht hout (totaal niet mijn ding) met oranje kleurige leren stoelen. Pffff, je begrijpt denk ik nu wel waarom ik een nieuwe tafel wilde hebben!

Maxshopping Maxshopping
 

Ik ben gegaan voor een ronde tafel. Waarom? Het is bewezen dat als je mensen aan een ronde tafel zet, ze zich meer als een groep voelen en minder ruzie maken. Men voelt zich ‘gelijk’ en je kunt alle mensen aankijken, waardoor je met iedereen een gesprek kunt beginnen. Een tafel waar je “in een rij” zit, zorgt er voor dat je egoïstischer wordt en uniek probeert te zijn. Daarnaast wilde ik gewoon een keer wat anders. Ik was die langwerpige tafel helemaal zat. Dus op zoek naar een ronde tafel.

Maxshopping heeft een ruime keus aan eetkamertafels en mijn oog viel op de Raven. Een ronde tafel met een berkenhouten onderstel en een wit bovenblad van 90 cm. Deze tafel is afkomstig uit Scandinavië en moest besteld worden. Dit duurde 10 werkdagen en dan zou ik mijn tafel binnen krijgen.

Maxshopping Maxshopping
 

Wat vond ik van de eetkamertafel?

En inderdaad, na 10 werkdagen had ik hem in huis. Natuurlijk gelijk uitgepakt en in elkaar gezet. Ik moet zeggen dat ik mij misschien een klein beetje had vergist in de afmeting. 90 cm klinkt vrij groot maar hij viel kleiner uit dan ik dacht. Tja, ik ben dan ook niet zo goed met afmetingen! Maar desondanks paste hij perfect in mijn huisje! Groter had denk ik niet mooi geweest, dus ik had (onbewust) de beste keuze gemaakt. Daarnaast oogt het geheel niet zo zwaar en log als mijn oude tafel. Mijn kamer is veel ruimer en lichter geworden.

Maxshopping
 

De tafel is bovenverwachting enorm stevig! Het witte bovenblad heeft een laklaag waardoor je er bekers en glazen op kunt zetten zonder kringen te krijgen. Verder is het (tot nu toe) krasbestendig! Erg fijn!

Maxshopping Maxshopping
 

Ik ga hier nog heel veel en heel lang plezier van hebben!

2 Reactie's
 • Benthe
  Geplaatst op 22:32h, 25 januari Beantwoorden

  Superleuk, een ronde tafel! En die stoelen erbij zijn ook mooi 🙂

  • Kiki
   Geplaatst op 14:07h, 26 januari Beantwoorden

   Dank je! En die stoelen zijn van Kick collection 🙂

Geef een reactie