miracle house

A miracle bij miracle house! Afvallen zonder inspanning, met ontspanning!

It’s a Miracle!

Ik ging afvallen zonder inspanning maar met ontspanning, Mummie style bij Miracle House (miraclehouse.nl) in Loosdrecht! Ik ga je vertellen wat ik er van vond.

Miracle house:

Ik ga nog niet heel erg diep op het principe in. Dit was namelijk de eerste keer en er volgen nog 2 behandelingen. Bij de laatste behandeling zal ik je precies vertellen wat het allemaal inhoudt. Nu even in het kort:

Door speciale wikkeltechnieken en een unieke kleiformule, wordt de huid verstevigd en krijgt het nieuwe elasticiteit, waardoor de zones worden aangepakt waar het vet zich opgehoopt heeft. Het lichaam wordt ontgift en ontdoet zich van alle verkeerde stoffen.

afvallen

De Universal Contour Wrap:

  • Werkt op plaatsen waar het moeilijk is om af te vallen
  • Is een start voor een vermageringskuur
  • Striemen en littekens worden minder zichtbaar
  • Gaat cellulite tegen
  • Is er voor iedereen die van de toxische stoffen in het lichaam af wilt
  • Verstrakt en verstevigt de huid na zwangerschap of groot gewichtsverlies
  • Is een ideale voorbereiding op een vakantie of speciale gelegenheid
  • Werkt ook bij slanke mensen
  • Werkt snel!

Procedure:

Eerst wordt je gewogen en gemeten. Daarna gaan de speciale banden die in een warm bad met de klei worden gelegd, om je heen gewikkeld. Je krijgt echt het mummie effect. Het voelt erg raar aan, strak en je kunt niet goed meer lopen, laat staan zitten.

miracle house
Als je eenmaal ingewikkeld bent, ga je liggen in een soort zak die aangenaam warm is. Op plaatsen waar je extra aandacht aan wilt geven, worden banden bevestigd die een stroompulsen afgeven. De tijd dat je onder de zak ligt is erg aangenaam. Ontspannend zelfs. Dit duurt ongeveer 50 minuten. Zodra je klaar bent, worden de banden weer afgewikkeld en kun je je afdrogen. Daarna wordt je weer gemeten. Ik was na de eerste behandeling al 24,5 cm kwijt over mijn hele lichaam! het zag er allemaal strakker uit en mijn cellulitis was echt ook minder.

Daarna moet je er voor zorgen dat je voldoende water drinkt, om de afvalstoffen te kunnen afvoeren. Daarnaast mag je de eerste dag niet douchen. De tweede alleen afspoelen met lauw warm water en de derde dag mag je weer douchen. Dit zodat de klei de meest effectieve werking kan krijgen voor je lichaam.

Werkt het?

Miracle house, is it a miracle?

Ik kwam thuis en wat ik gelijk merkte was dat ik vrij veel scheetjes moest laten. Verder stonk mijn plas wel een beetje. Heb je wel eens asperges op? Nou, zo rook het dus. Ik denk dat de afvalstoffen werden afgevoerd. Die dag heb ik ook niet gesport omdat ik vrij veel zweet. De volgende dag heb ik mij inderdaad alleen afgespoeld. Ik had verder geen rare bijwerkingen en ben heel erg benieuwd naar de volgende behandeling.

1 behandeling kost €85 en een kuur van 3 x kost €235.

Zouden jullie dit doen om af te kunnen vallen? 

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie