Miss w

Miss W: Beauty and Brains! Wat wil je nog meer?

Beauty and Brains!

In mijn zoektocht naar goede cosmetica, kwam ik Miss W tegen en ik ben voor jullie gaan testen. Lees snel verder wat ik ervan vind:

Miss W:

Miss W is een Frans make-up merk dat staat voor natuurlijke en/of biologische producten. Duurzame (fairtrade) artikelen zoals bijvoorbeeld de navulverpakkingen. Verder zitten er geen “nasties” in zoals: parabenen, phenoxyethanol, PEG’s, propyleen glycol of minerale oliën zoals paraffinum liquidum etc. In de wereld waarin we nu leven, zijn dit soort producten erg belangrijk en niet alleen voor het milieu!

Verder zijn de producten van Miss W hoog gepigmenteerd, dus heb je er niet veel van nodig. Alle minerale poeders zijn 100% natuurlijk van samenstelling, geschikt dus voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid! De make-up voelt licht aan en houdt lang stand. Dus al met al: Een combinatie van Beauty en Brains! Wat willen we nog meer?

Welke Producten mocht ik testen?

Van Miss W heb ik 3 kleuren verschillende eyeshadows (De collectie bestaat uit 26 glanzende en 6 matte kleuren).

  • De Pearly Light Purple (nr: 05, €13,95). Een mooie warme kleur.
  • De Pearly Plum (nr: 39, €13,95). Een mooie diepe bordeaux-paarse tint met een glansje erin.
  • De Pearly Gold of Pink (nr: 43, €13,95). Deze subtiele roze oogschaduw heeft een mooie gouden gloed.
  • De Pearly Beige (nr: 02, €13,95). Deze kleur is ook ideaal om bv te highlighten.

Miss W
 

De kleuren worden geleverd met een aplicator. Let op: Het is een refill! Door een magneet blijft de oogschaduw goed op zijn plaats zitten in de meegeleverde verpakking. Even eruit wippen en je kunt het gebruiken. Samen met de refill box (leeg €6,95), is dit ideaal om je eigen pallet samen te stellen.

Miss W Miss W
 

Ook heb ik de Sun Powder (Sun Kissed Beige, €31,95) gekregen om mooi mee te kunnen contouren. Ook hierbij heb ik weer de Refill Box (€5,95) genomen, wel zo handig!

miss wMiss W
 

Ik ben aan de slag gegaan, dus lees snel verder voor het resultaat!

De conclusie:

Ik moet er gelijk bij zeggen dat ze allemaal inderdaad ene hoge pigmentatie hebben. Erg fijn! Want ik merk dat bij de goedkopere make-up producten de pigmentatie soms ver te zoeken is en dan vind ik het vrij lastig om het te gebruiken.

Miss W
 

Ik heb de Pearly Plum in de arcadeboog gebruikt en het naar boven laten uitlopen/geblend met de Pearly Light Purple. Over het verdere deel van mijn ooglid heb ik de Pearly Gold of Pink gebruikt en in de ooghoeken (voor het optisch effect) de Pearly Beige. Om te shapen heb ik de Sun Powder gebruikt en dit is het resultaat:

Miss w
 

Ik ben er (al mag ik het zelf zeggen) erg blij mee. Mooie diepe, warme kleuren die goed met elkaar matchen. De Sun Kissed Powder moest ik wel even aan wennen, want die is vrij donker en ik heb een hele lichte huid. Maar oefening baart kunst en met behulp van mijn blendkwast, ging het goed en was het resultaat mooi (die witte vlek onder mijn oog is lichtval!).

Misschien denk je wel: pffff, vrij prijzig! Maar besef wel dat de producten (los van de goede kwaliteit en de hoge pigmentatie) geheel uit natuurlijke/biologische ingredienten bevatten. Daar is zeker ook wel wat voor te zeggen!

Je koopt het dus bij TrueCos die oa ook het merk TanOrganic in het assortiment heeft.

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie