moederdag

Dit Verzin Je Niet: een koekjeskrukje voor moederdag!

Voor Moeders!

Ja, het is weer bijna zo ver, die uber commerciële dag: Moederdag! Kom je weeeeer aan met dat geijkte bloemetje, die doos bonbons of een ketting die zij toch lelijk vindt?! Of ga je voor origineel en gek? Want je kunt ook gaan voor een Koekjeskrukje! De Wat??? Ja, een krukje in de vorm van een koekje bij Ditverzinjeniet.nl!

Ditverzinjeniet.nl:

Ditverzinjeniet.nl heeft geweldige gadgets, leuke decoratie objecten, coole cadeau’s en nog veel meer! Ook dus het koekjeskrukje! maar waarom moet je in godsnaam een krukje aan mama geven voor Moederdag? Gewoon omdat het leuk en origineel is! En dat wil je toch met Moederdag! Dat je moeder de volgende dag tegen al haar vriendinnen en collega’s zegt dat ze een ge-wel-dig cadeau heeft gekregen, dat ze totaal niet had verwacht? Dat wil je toch wel?!

moederdag

Moederdag:

1 hele belangrijke tip voor een cadeau voor moeders: Geef nooit, maar dan ook echt NOOIT spullen voor in het huishouden zoals een koekenpan, tupperware bakjes, een kookschort, een stofzuiger, schoonmaakhandschoenen en alles daar tussenin! Ook niet als ze jarig is! geloof mij, dit zal niet in goede aarde vallen! Doe je dit wel, geheel op eigen risico! (of ze moet een voorliefde hebben voor koken en schoonmaken, wat ik mij betwijfel!)
Oke, misschien is een koekjeskruk niet het eerste waar je aan zult denken, maar je kunt ook gaan voor een fotolijstje, waar je een foto in stopt van de hele familie inclusief hond/kat/cavia/vis. Of je kunt gaan voor de stress paddenstoel (mocht je toch gegaan zijn voor de stofzuiger!). Maar wat ook leuk is: laat een bad vollopen met water, zet er een leuke magic kaars bij met een heerlijk wijntje (zo groot mogelijk please!) en laat haar genieten! Succes verzekerd!

Kortom: wees origineel, geef geen goedkope zooi, wees lief voor je mams en geef haar een dikke zoen!

Fijne Moederdag gewenst!

Tags:
,
5 Reactie's

Geef een reactie