monique desar

Monique Desar een ontwerpster die je in de gaten moet houden!

Monique Desar.

Monique Desar citeert: “When i created my first dress, it felt like coming home.” Fashion to the max!

Wie is Monique Desar?

Ik houd van aparte en mooie creaties. Out of the box denken en ongelimiteerde creativiteit. Zo kwam ik terecht bij Monique Desar. Wat een creaties, wat een inspirerende mode en wat een vriendelijke vrouw!

Monique Desar ontwerpt vanuit haar hart. Ze laat haar gevoelens en emoties spreken in haar creaties. En dat zie je! Drama, overvloed, groots, meeslepend zijn woorden die zo bij mij opkomen als ik naar haar ontwerpen kijk. Ze laat zich leiden door de stroom van het leven, het verleggen van grenzen om steeds een stapje verder te gaan. Ze hoopt dat ze in 2015 in de winkels kan komen te liggen, maar heeft daar wel wat hulp bij nodig. Gun jij deze fantastische ontwerpster een mooi 2015? Wil je het “Nederlandse Design” een handje helpen? Kijk dan even op: Dreamordonate.nl.

Haar collectie bestaat voornamelijk uit lange en korte jurken. Maar ook voor mooie tops, jasjes en fantastische kragen kun je bij haar terecht! Veel BN-ers hebben haar ontwerpen al mogen dragen en er zullen er zeker meer volgen!

monique desar

Deze kraag heb ik bij haar gekocht voor de kerst en wat ben ik er blij mee! Het maakt je outfit af! Het geeft een exclusieve en aparte uitstraling waar je zeker mee gaat opvallen.

monique desar

In Mei en Oktober 2015 geeft ze fantastische modeshows. Kijk op haar website om te zien waar en wanneer. Ik hoop er ook bij te zijn en er verslag van te mogen doen.

Houd deze ontwerpster in de gaten, want jullie zullen meer van haar gaan horen!

Tags:
2 Reactie's

Geef een reactie