mood

Trend 2016: de Ear cuffs van Mood by Just-G. Wear your feeling!

Een statement piece!

Ik voorzie een nieuwe trend voor 2016! De Ear cuffs! En Just-G (just-g.nl) heeft een merk genaamd: Mood waar je zeker zult slagen voor een earcuff dat bij jouw past!

Mood by Just-G:

Mood is een jong italiaans merk met een hoog fashion gehalte die zilveren Ear Cuffs ontwerpt en vervaardigt. Ze hebben 4 verschillende collecties met ieder een eigen stijl: Be Cool (een eenvoudige en creatieve lijn om dagelijks te dragen), Be Rock (een unieke en originele lijn, om te dragen met een persoonlijk statement), Be Chic (fris en extravagant, deze earcuffs staan symbool voor een unieke stijl.), Hollywood (elegant, extravert en onnavolgbaar) en B-side (de nieuwste collectie van Mood).

En zoals ze zelf zeggen: “Mood, wear your feeling!”

Note: De ear cuffs zijn dus GEEN piercings!

Amen:

Daarnaast heeft Just-G ook nog het merk Amen. Ook dit merk komt uit Italië en staat in het teken van geloof en liefde. Terug te zien in de trendy (zilveren) sieraden. Dit merk heeft ook weer verschillende lijnen. O.a. Rosarium (fashionable zilveren ringen, rozenkransen, kettingen en armbanden), Bracelets & Charms (stoere lederen armbanden te personaliseren met bedels) en Pray & love (een strakke, elegante zilveren collectie verkrijgbaar in zilver en rosé uitvoering).

Ik was gelijk fan van de Be Rock lijn. Stoer, opvallend en eigenwijs (nou, precies zoals ik ben dus!). Vooral de OR-MP-5505DX / OR-MP-5505SX was gelijk favoriet. Deze earcuff heeft twee lange kettinkjes waaraan een kegeltje hangt en een kettinkje dat naar de oorschelp leidt. De prijs is €72,50.

just-g

In het begin moest ik wel wennen aan de oorbel, omdat hij vrij zwaar is. Maar ik ben dan ook niets gewend. Ik draag eigenlijk altijd kleine knopjes. Maar dat wennen gaat snel hoor! Aan de andere kant had ik gewoon een knopje met een wit steentje. Dat stond het mooist.

Conclusie Ear cuffs van Mood by Just-G:

Ik houd wel van bijzondere sieraden die opvallen en dat doet deze ear cuff zeker. Het enige nadeel is dat ik in de winter vaak een sjaal draag en dat de earcuff daarin blijft hangen. Maar verder ben ik er zeer content mee! Mijn haar draag ik wel in een staart of een knot omdat je anders ook hier het probleem hebt dat het in je haar vast blijft zitten. Let wel: dit zal ook met het model te maken hebben. Overall erg tevreden met dit unieke statement sieraad! ik verheug mij nu al op het festivalseizoen waar ik de blits kan maken!

mood

Blijf op de hoogte van de mooie collectie door de facebookpagina van Just-G te volgen. Voor verdere informatie kun je bij ze terecht op het telefoonnummer: 06 – 46 23 67 00 of mailadres. Voor verkooppunten van Mood klik je hier en voor Amen hier.

Welke ear cuffs zou jij kiezen? ik ben benieuwd!

Geen reactie's

Geef een reactie