mouse lamp seletti

Mouse lamp: Als de kat van huis is, dansen de muizen op tafel! Ik hoop het toch niet!

Ieuw, een muis!

Ik heb verschillende tics: schoenentic, kledingtic, sieradentic, make-uptic (tja, welke vrouw eigenlijk niet), maar ik heb ook een lampentic. Nu denk je? WTF??? Ik ga het je haarfijn uitleggen, want ik heb nu een mouse lamp!

Hanglampen, tafellampen, wandlampen, lampen…..

Ik ben dol op aparte, leuke, grappige en mooie lampen. Vooral tafellampen zijn favoriet! Mijn tic begon met de Mr. P shy lamp en toen was het hel van de dam!

Nu kwam ik de lampen van Seletti tegen. Ze hebben oa de monkey lamp in het wit en zwart. WoW, ik was verliefd! Maar ja, de prijs is niet mals. MAAR ze hebben ook een klein zusje (of broertje, hoe je het maar noemen wilt) en nee het is geen baby aapje, maar een muis! How cute!!! En de prijs is zeer zeker ook cute!

mouse lamp

Maar waar haal ik deze leuke mouse lamp?

Ik ben gaan speuren op het internet en ik kwam Lightbrands.nl tegen. Dit is een webshop dat gespecialiseerd is in lampen (tja, dat was erg voor de hand liggend). Ze hebben naast de webshop ook een showroom, waar je alles live kunt bekijken. Zo heb je een goed beeld hoe groot een lamp is en of het in je interieur past. Verder geven ze je advies welke lamp je het beste waar kunt gebruiken. Het is namelijk erg belangrijk dat je niet een softlamp in de keuken hangt en een tl verlichting in je knusse huiskamer. Bij Lightbrands kunnen ze je precies vertellen wat het beste is voor jouw en maken ze een op maat gemaakt lichtplan. Alsof dat nog niet alles is, installeren ze het ook nog eens bij jouw thuis. Ideaal, want ik kan bijvoorbeeld echt niet met elektriciteit omgaan, of ik moet een coupe piekhaar willen!

mouse lamp seletti

Lightbrands.nl

Bij Lightbrands.nl, kwam ik dus de collectie van Seletti tegen met oa de mouse lamp. Je hebt deze lamp in drie variaties: staand, zittend en liggend. Ik vond de staande muis het meest er uitspringen. Bestellen dus maar! Het werd snel geleverd en ik kon mijn geliefde lamp bij de rest van mijn collectie (lees: tic!) zetten. Me happy!!! Wat ben ik er blij mee! Alleen hoop ik niet dat als ik van huis ben (lees: de kat), de muizen op tafel zullen gaan dansen!

4 Reactie's
 • Jouvence
  Geplaatst op 15:51h, 26 juli Beantwoorden

  Wat ontzettend leuk! xx

  • Kiki
   Geplaatst op 16:24h, 26 juli Beantwoorden

   Ja hè! Zo leuk! De monkey lamp is ook te gek!

 • Nicetobeout
  Geplaatst op 19:02h, 27 juli Beantwoorden

  Erg leuk, alleen wel beetje prijzig. Maar dan heb je wel iets super origineels.

  • Kiki
   Geplaatst op 19:41h, 28 juli Beantwoorden

   Ja, inderdaad. De monkey lamp is echt te gek, maar voor mij te prijzig. Wie weet in de toekomst?!

Geef een reactie