Nextime

NeXtime i will be on time for sure!!!

Tijd voor tijd.

Oke, oke, ik ben niet vaak te laat, maar een mooie klok van NeXtime is wel een goed idee in mijn huis!

NeXtime:

In 1970 werd Alma opgericht door Hans en Hannie Frie dat zich kenmerkt door handgemaakte Nederlandse mechanische klokken (denk bijvoorbeeld aan de welbekende “zaanse” klok). De nieuwe eigenaar (zoon van Hans en Hannie), Alain Frie transformeerde Alma naar het bedrijf wat het nu is: NeXtime, dat is gevestigd in Haarlem. Ze werken nu vooral samen met designers uit Nederland en andere landen. Iconische klokken zijn o.a.: de Plug Inn, Spinning Time, Thumbs up, Test Page en de Wall Pad. Verder heeft 80% van de klokken een stil uurwerk. NeXtime staat garant voor het ontwerp en de vervaardiging van goede kwaliteit klokken die een origineel design hebben, voor nu en in de toekomst!

Zoals ze zelf zeggen: “We want to make a good time!” en “Time is every moment we live!”.

Zo, dat was een stukje geschiedenis over dit oer-Hollandse bedrijf!

Klokken:

Ze hebben een zeer ruim assortiment aan klokken. Klassieke – en moderne modellen, maar ook kinderklokken, wekkers en designer klokken. Ik viel als een blok voor de cement look tafelklok met roze gouden afwerking genaamd Cross Table Klok. Het is een minimalistisch ontwerp dat is ontworpen door Chantal Drenthe en Jette Scheib. De afmetingen zijn: 17.5 x 15.5 x 5 cm en de prijs is €39,95.

nextime nextime
 

Kleine tip: kijk ook eens bij de “ontwerp zelf ” klokken. ideaal als kraamcadeau of leuk voor een kinderkamer. Maar je doet er iedereen denk ik wel een plezier mee!!

Vind je deze klok ook zo mooi? Of wil je een andere klok?

Bestel hem dan hier!!!

 

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie