Novexpert

Novexpert: een heel groot geheim in een klein potje! Maar welk geheim?

Big Secret!!!

Goed verzorgen van je huid is erg belangrijk, vooral naarmate we ouder worden. Tja en dat probleem is voor mij zeer actueel, aangezien ik dit jaar 40 word (O.M.G.)! Maar Novexpert helpt een handje mee!

Novexpert:

Novexpert is ontwikkeld door Franse doktoren die gespecialiseerd zijn in alles wat met huidveroudering te maken heeft. De producten bevatten geen chemische toevoegingen, maar alleen 100% natuurlijke ingrediënten. Maar wat maakt Novexpert nu zo bijzonder? De Franse doktoren hebben namelijk het ingrediënt Novaxyline toegevoegd (een gepatenteerd ingrediënt). Dit ingrediënt zet de huid aan om zelf hyaluronzuur en collageen aan te maken (dit helpt namelijk om de huidveroudering tegen te gaan!). Verder beloven ze dat het effectief anti-aging is en dat het hypoallergeen is! Misschien ken je dit merk niet en dat is niet zo erg, want ze steken weinig geld in de promotie van het product en juist veel geld in de onderzoek en ontwikkeling ervan. De producten van Novexpert zijn te koop bij de ICI Paris winkels en online in de webshop van ICI Paris.

Ik heb een aantal producten mogen testen en ik ga je nu vertellen wat ik er van vond:

Booster Serum Vitamine C Complex:

Het serum bevat 75% natuurlijke ingrediënten en 25% vitamine C complex. Daardoor biedt dit product een krachtige anti-verouderingsreserve/anti-rimpelverzorging, oftewel een collageenbooster. Je huid gaat weer stralen. Dit serum is geschikt voor alle huidtypen (ook dus de gevoelige huid). Verder gaat het ook hyperpigmentatie (ook voor een zwangerschapsmasker) tegen, dus ideaal te gebruiken in de zomerperiode!! De prijs is €66,29

Novexpert Novexpert
 

Het serum is oranje van kleur en is geurloos. Ik moest daar in het begin wel een beetje aan wennen, want een rijk geurtje in mijn huidverzorgingdproducten vind ik doorgaans wel fijn. Dit betekent helaas wel dat er dan vaak parfum in zit en dat is weer niet echt bevordelijk voor je huid.

De booster kun je voor je creme aan brengen. Of meng het met je creme! ‘S ochtens of ’s avonds, wanneer jij wilt. Maakt niet uit. Lekker makkelijk dus.

Ik heb er voor gekozen om de booster VOOR mijn dagcreme aan te brengen. Het product trekt snel in, erg fijn, kan ik gelijk verder gaan met smeren van mijn dagcreme. De eerste week merkte ik eigenlijk helemaal niets, maar in de tweede week begon mijn huid inderdaad wat meer te stralen. Als je het de eerste keer gebruikt, moet je wel opletten dat je niet te hard drukt op de bovenkant, want het komt er aardig “hard” uit en dan zit je hele gootsteen onder. Zonde van het product!

The peeling Night Cream:

Deze nachtcreme (ontwikkeld door de Franse dokter Colletta) bevat 100% natuurlijke ingredienten en 0% chemicalien (check het ECO label hier voor meer informatie). Je brengt het op voor het slapen gaan en door exfolierende ingredienten (een soort van peeling) krijg je babyzachte “nieuwe huid”. Ook heeft het een anti-verouderend effect. Geschikt voor de gevoelige huid. Zeer effectief bij pigmentvlekken en goed te gebruiken voor mensen die roken. Let op: dit product gebruiken in het voor- en najaar en niet gedurende periodes met felle zon. Dit omdat het peelende effect van de crème, de huid gevoeliger maakt voor UV straling! De prijs is €48,95

Novexpert Novexpert
 

Ook dit product heeft weer geen geur. Ik breng het aan voordat ik ga slapen. de eerste keer dat ik het aanbracht had ik een klein wondje op mijn wang en ik voelde de crème wel prikken, maar dit was naar een paar seconden weg. De volgende ochtend voelde mijn huid zachter aan. Het leek inderdaad of er een soort van toplaagje van mijn huid was afgehaald en een nieuw laagje er weer voor in de plaats was gekomen. Ik was verbaast door het resultaat en ik ga dit product zeer zeker intensief gebruiken.

Ze adviseren om de eerste maand het elke nacht te gebruiken en daarna gedurende twee tot drie maanden om de
nacht voor een preventief effect.

The Expert Anti-aging Mattifier:

Deze matterende crème (ontwikkeld door de Franse dokter Lintner) werkt zowel preventief als corrigerend op beginnende, oppervlakkige en diepe rimpels. Daarbij herstelt de crème het evenwicht in een gecombineerde tot vette huid door de helderheid, grootte van de poriën en talgaanmaak te verminderen voor een heldere, gladde en niet-glimmende huid. Ideaal voor mij dus!! Prijs is €50,99

Novexpert Novexpert
Ik vind het een fijne crème. Het trekt snel in ben inderdaad werkt het matterend. Ook deze crème ruikt niet. Ik merk wel iets dat mijn huid wat “rustiger” is geworden. Mijn huid heeft sowieso niet enorm veel rimpels, dus ik kan niet goed zeggen of het echt anti rimpel werkt, maar dat daar gelaten, is het wel zo dat mijn huid gladder aanvoelt. Ik zeg er wel gelijk bij dat dit ook kan komen door het gebruik van alle drie de producten. In ieder geval ben ik zeer tevreden over dit merk en deze drie producten. Ik zal het zeker aanraden!

Al deze producten zijn dus te koop bij ICI Paris!

Tags:
,
3 Reactie's

Geef een reactie