Peute Slaapcomfort

Sfeerbepalend: een dekbedovertrek van Peute Slaapcomfort

Een dekbedovertrek.

Je eigen stijl creëeren in je slaapkamer met dekbedovertrekken. Peute Slaapcomfort by Keunen heeft een uitgebreide en luxe collectie.

Slaap lekker! Peute Slaapcomfort by Keunen:

In de jaren zeventig werd het familiebedrijf, Wiel Peute Slaapcomfort, geopend in Noord Limburg. Inmiddels heeft dit bedrijf een nieuwe eigenaar gekregen, Frans Keunen, vandaar by Keunen!

Dit bedrijf is gespecialiseerd in matrassen en alles om je bed aan te kleden. Ze zijn eigenlijk een soort van slaapadviseur!

Peute Slaapcomfort heeft de meest gerenommeerde matrasmerken in huis. Denk hierbij aan M-Line, GELTEX Inside, Swissflex en Perzona. Zij kunnen bepalen welk slaapsysteem het beste bij jouw past. Want een goede nachtrust is enorm belangrijk voor het functioneren van de rest van de dag. Daarnaast hebben ze dus ook alles om je bed mooi aan te kleden. Dekbedden, hoofdkussens en dekbedovertrekken van merken als Paradies en Dommelin, die staan voor de beste kwaliteit die er is.

Naast hun showroom in Lomm, hebben ze ook een webwinkel waar je alles kunt bestellen. Boven de €75 bezorgen ze gratis, of je kunt het ook ophalen in Lomm.

Welk Dekbedovertrek vond ik mooi?

Ik was al een tijdje op zoek naar een mooi dekbedovertrekset. Ik had wel een paar eisen:
– goede kwaliteit
– kleurbehoud
– crispy feeling

Deze punten zijn nog niet zo makkelijk om te vinden. Maar bij Peute vond ik een set die ik ook echt mooi vond: de Circles van Dommelin, wit. Een luxe set voor het hotelkamergevoel!

Peute Slaapcomfort Peute Slaapcomfort
 

Ik kreeg hem netjes binnen en gelijk maar uitpakken en wassen. Een nieuw dekbedovertrek kun je het beste eerst wassen, zodat deze beter het vocht op kan nemen tijdens het slapen. Verder kun je het beste vloeibaar wasmiddel gebruiken en kies ene kreukherstellend of fijn wasprogramma.

Oké, na het drogen aan mijn waslijn ging hij gelijk om mijn dekbed. Het is nog niet zo makkelijk om een dekbedovertrek om een dekbed van 240 x 220 te krijgen. Geloof mij maar! Maar goed, oefening baart kunst en na enige tijd is het mij dan toch gelukt!

Peute Slaapcomfort Peute Slaapcomfort
 

Prijs: 140 x 200/220 = €79,50 tot 240 x 200/220 = €149,50

Was het wat?

Ik verheugde mij er al op om te gaan slapen. 22.30 uur en ik stapte mijn bedje in. Lekker fris en schoon, the way i like it! Ik moet zeggen dat het dekbedovertrek echt lekker aan voelde. Comfortabel, crispy en het geeft net dat beetje extra luxe gevoel. Het hotelkamergevoel was geboren! Ik heb heerlijk geslapen.

Tags:
2 Reactie's
  • Babs
    Geplaatst op 14:30h, 14 december Beantwoorden

    Heerlijk, ik snap precies wat je bedoeld! Vooral crispy vind ik ook zo fijn!
    ik heb een wit dekbedovertrek en het het ziet er ook zo mooi uit op mijn bed.

Geef een reactie