pizza

Pizza snijder: Dat verachtelijke onding is in 1 keer je beste vriend!

Dat F*&$#@G K*T ding!

Ken je dat?: Vier je je oh zo gezellige verjaardag, waar je zo’n zin in had (Wie wil er nu niet een jaartje ouder worden?! KUCH!), krijg je mij toch een “leuk” cadeau van je vriendin (die we dus maar even voor het gemak een vage kennis noemen), een oh zo “handige” gadget waarmee je pizza kunt snijden! Huh, W.T.F.?!

Zij: “Ik moest gelijk aan jouw denken toen ik dit zag!” Ik: (stilte……) “Why? Eet ik “altijd” pizza ofzo? Of LIJK ik op een pizza? Of moet ik misschien een pizzaatje “minder” eten ofzo?” Je ziet de rest die in die oer Hollandse kring zit, verschrikt kijken, sfeer gelijk gedaald tot het vriespunt, iedereen drinkt snel zijn Lidl wijntje op en stopt nog snel dat blokje kaas met een zilveruitje in z’n mond en vertrekt. Zit je daar alleen met je goede gedrag. Dan maar de afwas doen en die oh zo “leuke” gadget verdwijnt in de la.

2 weken later ligt er een pizza in de oven. Het water loopt je in de mond, want boy oh boy wat ruikt hij lekker. Dan komt het moment dat je de pizza wilt aansnijden. Liggen verdomme alle goede en scherpe messen die je hebt, in de vaatwasser (die net aan staat). Fuck, wat nu? Dan valt je oog op de “handige” gadget die je voor je verjaardag hebt gekregen van die vage kennis, wat inmiddels naar de achterhoede van de la is verbannen. “Nou, komt hij toch van pas” denk je dan. Je haalt hem uit de verpakking, zet hem op de pizza en verdomt! Wat een super handig ding! Hij snijd als een tiet! Als een mes door boter gaat hij door jouw heerlijk ruikende pizza heen! Wat een top gadget!!!

pizza
 

Lieve BFF, wat ken je mij toch door en door! Bedankt voor jouw oh zo goed doordachte cadeau! Super blij mee!

Wil je hem ook bestellen voor de volgende verjaardag van jouw BFF? Dat kan! Bestel hem hier en geef jouw vriendin wat zij ECHT nodig heeft!

Tags:
7 Reactie's
 • Ingrid Ferwerda-Jacobs
  Geplaatst op 16:25h, 29 maart Beantwoorden

  Ik heb er een die lijkt op een kaasschaaf maar dan met rollend mes. Deze zoals jij toont is nieuw voor me. Leuk zeg!
  (Je blog ontdekt via de FBgroep 40+ bloggers)

 • Claudia Diependaal
  Geplaatst op 22:02h, 29 maart Beantwoorden

  Lijkt me n makkelijk ding.

 • Dit Verzin Je Niet: een koekjeskrukje voor Moederdag!
  Geplaatst op 18:08h, 02 juli Beantwoorden

  […] Ditverzinjeniet.nl heeft geweldige gadgets, leuke decoratie objecten, coole cadeau’s en nog veel meer! Ook dus het koekjeskrukje! maar waarom moet je in godsnaam een krukje aan mama geven voor Moederdag? Gewoon omdat het leuk en origineel is! En dat wil je toch met Moederdag! Dat je moeder de volgende dag tegen al haar vriendinnen en collega’s zegt dat ze een ge-wel-dig cadeau heeft gekregen, dat ze totaal niet had verwacht? Dat wil je toch wel?! […]

 • Peleg Flexibele vaas van siliconen?! Onbreekbaar? Ach waarom niet!
  Geplaatst op 18:28h, 16 oktober Beantwoorden

  […] Off Course is dit ubercute vaasje te koop bij Ditverzinjeniet.nl. Zoek je een passend cadeau voor je liefste vriendin of een verjaardagsgadget voor je leukste buurman of een dank-je-wel-dat-je-er-altijd-bent-cadeau voor de oppasmoeder of een beterschap/opvrolijk cadeau voor je zieke oom, je vindt het bij Ditverzinjeniet.nl. DE gadget online webshop voor al je originele cadeaus zoals bv deze leuke paraplu of deze pizzasnijder. […]

Geef een reactie