poef

Een poef, wat moet je er eigenlijk mee?

Pief paf poef!

Tja, wat heb je nu eigenlijk aan een poef? Je kunt er geen glas wijn opzetten, want gegarandeerd dat dat omvalt. Maar wat dan wel?

Ventura Design

Bij Ventura Design hebben ze alles op het gebied van Design. Denk bijvoorbeeld aan banken, tafels, kasten, stoelen, bedden, lampen en  spiegels. Het mooie is dat er verschillende meubelen van dezelfde designlijn zijn, zodat je niet uren hoeft te struinen op de woonboulevard naar een bijpassend tafeltje of stoeltje! Dankzij de grootschalige en rechtstreekse inkoop garandeert Ventura Design zelfs de absoluut laagste prijs garantie van Nederland en België. Via een eigen voorraad en een volledig geautomatiseerd bestelproces worden bestellingen razendsnel verwerkt en verstuurd. Ruim 98% van de producten worden zelfs al binnen 3 weken afgeleverd, dit is echt uitzonderlijk snel binnen de meubel branche.

Via www.venturadesign.nl kun je overzichtelijk en snel winkelen zonder dat je daarvoor dus de deur uit hoeft te gaan. Dankzij duidelijke en professionele foto’s en uitgebreide informatie weet je precies wat je koopt zonder dat je voor verassingen komt te staan. VenturaDesign.nl is ook aangesloten bij het webwinkel keurmerk zodat alle producten binnen 30 dagen na ontvangst evt. retour kan worden gestuurd mocht het toch niet helemaal naar wens zijn. Op deze manier kun je gemakkelijk thuis de producten een maand lang uitproberen. Naast een uitgebreid assortiment vindt men op VenturaDesign.nl ook professionele tips, inspiraties en natuurlijk heel veel leuke acties. De klantenservice is 6 dagen per week bereikbaar voor alle vragen en ondersteunt evt. in advies voor het vinden van het juiste meubelstuk in jouw woning.

Wat heb je nu eigenlijk aan een Poef:

Ik heb geen salontafel meer. Ik maak gebruik van bijzettafeltjes, die ik in een groepje bij elkaar heb staan. Maar ik wilde er nog iets bij, maar wat? Uiteindelijk kwam ik deze poef tegen, die geweldig staat bij mijn “tafeltjes”. Maar wat heb je eraan? Op een poef kun je nou niet echt een beker hete thee zetten, gegarandeerd dat dat voor ongelukken zorgt, omdat het niet stabiel staat. Maar wat moet je er dan mee? Wat dacht je van lekker je voeten ten ruste leggen? Of er een bak chips op deponeren? Dat blijft wel staan hoor! Daarnaast staat het ook tof bij mijn andere tafeltjes. Het vormt nu 1 geheel en dat is wat ik zocht.

poef poef
 

Eigenlijk kun je er dus heel veel mee. Het geeft net dat beetje jus aan je interieur!

Foto’s zijn van Ventura Design zelf.

Tags:
2 Reactie's
 • Lorena
  Geplaatst op 15:40h, 22 juni Beantwoorden

  Hi Kiki I would place a round glass on the top and use it as a table, to hold a small planter. Or I would place a nice tray with the cup of tea and a good read !
  Then again you could also use it as a foot stool 🙂

  • Kiki
   Geplaatst op 11:01h, 25 juni Beantwoorden

   that’s a great idea!! thank you!!

Geef een reactie