pony en de poncho's

Pony & de Poncho’s, made in Holland with Love!

Comfy!

Als je de naam Pony & de Poncho’s (ponyendeponchos.nl) hoort denk je gelijk aan een cheap ass bandje uit de jaren ’70, maar niets is minder waar. Het is een webwinkel met ecologische producten en allemaal Dutch made!

Wat is Pony en de Poncho’s?

In 2015 zijn twee vriendinnen (Kim en Ennie) hun meisjesdroom gaan waarmaken: Het ontwerpen en maken van kleding waar vrouwen blij van worden. Daaruit vloeide Pony & de Poncho’s. Dit Nederlandse merk werkt met ecologische garen. Kenmerkende voor de collectie is het logo en het leerlabel, dat terug te zien is in ieder artikel.

pony en de poncho's

Comfort en luxe zijn twee termen die continu terug komen in hun collectie. “Made in Holland……with love”! Dat zie je terug, want de kleding is heerlijk draagbaar en kan goed gecombineerd worden met bv een jurkje en stoere sneakers of op een spijkerbroek met westernboots eronder. Wat jij wilt. Koud zul je het in ieder geval niet hebben.

De collectie:

De collectie bestaat uit: vesten, tops, jurkjes, sjaals, beanies, sweaters en poncho’s. Allemaal mooie kwalitatief hoogstaande producten.

pony en de poncho's
pony en de poncho's

Ik was gelijk weg van het vest “Talpa Taupe”. Dit warme vest is gemaakt van Merino Wool en Fine Alpaca garen. Dit lange vest is ideaal voor de komende koude winterdagen. De prijs is ook leuk: €139,95! En one size fitts all!!!

Wat vinden jullie van de oversized trend?

2 Reactie's
 • Rochella
  Geplaatst op 19:51h, 19 oktober Beantwoorden

  Super mooi! Leuk ook dat het een Nederlands merk is. Erg leuk om te zien dat er mooie fashion gewoon uit Nederland komt. Love it

  • Kiki
   Geplaatst op 14:17h, 22 oktober Beantwoorden

   Inderdaad, gewoon uit Nederland! Hoe mooi is dat?!

Geef een reactie