yara michels

Pr event van U-pr met oa Ugg, Clarisonic en WE!!!

Pr event.

Mijn verslag van het pr event met merken als Ugg en WE en leuke gastsprekers!

U-pr:

Dinsdag had ik een event van U-pr in het fantastisch art’otel in Amsterdam. Zij vertegenwoordigen merken als: WE, Ugg, Swatch, Mac cosmetics en Clarisonic.

Yara Michels:

Eerst hadden we een presentatie van Yara Michels van “Chapter Friday” (voorheen this chick’s got style). Ze vertelde ons alles over bloggen. Super interessant!!  Je moet schrijven over wat jij interessant vindt. Ik moet zeggen dat ik dat moeilijk vind. Ik heb andere onderwerpen dan meeste bloggers. Zo vertel ik over mijn jeugd, de jaren ’90, kunst, tatoeages etc. Eigenlijk over alles wat IK leuk vind. Het is dus niet echt doorsnee. Maar daar onderscheidt ik mij weer mee. Ik blog op dit moment wanneer het lukt. Dus ik heb geen vaste tijden of dagen. Ik weet dat dat wel belangrijk is, maar dat lukt helaas niet.

yara michels

Wouter de Jong:

Wouter de Jong (ja, ja, van GTST) gaf een presentatie over mindfullness (aanwezig zijn in het nu). We hebben allemaal ongeveer 50.000 gedachten per dag, waar we ons niet altijd bewust van zijn. Ons onderbewuste neemt dan de overhand. Wil je jezelf weer in control krijgen, wees dan bewust van alle momenten en gedachten. Moeilijk! Ik betrap mezelf er regelmatig op dat ik veel dingen onbewust doe. Zit ik een zak chips te eten, blijf ik door eten, ook al wil ik dat niet. Maar mijn hand gaat toch steeds weer in die zak! Frustrerend!!

wouter de jong

Merken:

Bij WE kon je een jeansartikel laten customizen. Helaas is mij dat niet gelukt door de drukte. Als ik had geweten dat je het artikel kon laten customizen en later kon opalen, had ik het zeker gedaan! Bummer!!

Ook was er een artist voor UGG, Mimi Nizan. Je kon jezelf laten tekenen door haar met aquarelverf! Super om te zien, wat een talent! Ook daar was het helaas te druk.

ugg

Clarisonic stond er ook met hun geweldige reinigingsborstel voor gezicht (of body). Het apparaat maakt een soort van pulserende beweging (sonische frequentie van 300 bewegingen per seconde), waardoor je huid goed wordt gereinigd. Ik hoop dat ik dit apparaat een keer kan gaan gebruiken!!

clarisonic

Verder stond SodaStream er met hun verrukkelijke bubblebar. Je kunt zelf je eigen cocktail maken met soda water, waarbij je zelf kunt bepalen hoe sterk je je bubbels wilt hebben. Je kunt kiezen uit vele smaken voor je eigen cocktail: Pina Colada, bosvruchten, cosmopolitain, aardbeien etc. Framboosje en rietje erin en klaar is je cocktail!

pr event

Onder het genot van een heerlijk drankje en geweldige hamburgertjes, was het een zeer geslaagde dag!!

 

Tags:
3 Reactie's
 • Miss Sentinelli
  Geplaatst op 11:52h, 12 mei Beantwoorden

  Leuk dat je daar bent geweest :). Leuke foto’s 🙂

  • Kiki
   Geplaatst op 15:57h, 13 mei Beantwoorden

   dank je wel, het was een leuk event!

 • Clarisonic Aria test review
  Geplaatst op 14:16h, 15 februari Beantwoorden

  […] was op een event van U-pr en ben daar voor het eerst de Clarisonic tegengekomen. Getest op mijn hand en wat voelde dat fijn […]

Geef een reactie