Radbag

Kerst krijgt weer ballen met de cadeaus van Radbag!

Kerst krijgt weer ballen met de cadeaus van Radbag!

Op zoek naar leuke en originele kerstcadeaus? Kijk dan even bij Radbag!

Wat betekent Radbag?

Deze webshop zorgt er voor dat je de origineelste cadeaus, kekke gadgets en leukste producten van over de hele wereld kunt verkrijgen. Met de zuster shops: Troppotogo en CadeauxFolies, zorgen ze er voor dat heel midden Europa wordt voorzien van de coolste producten.

Wat betekent Radbag? Dit is eigenlijk een uitdrukking om aan te geven dat iets uber cool, fantastisch en waanzinnig is. Zo, ik heb je weer van alle informatie voorzien. Nu op naar de shop!

Kerstcadeaus:

Kerstcadeaus zoeken vind ik altijd echt een crime. Ik weet gewoonweg niet wat ik moet kopen voor iedereen. Maar wacht, waarom geen leuk cadeau voor mezelf? Of is dat erg egoïstisch? Ik dacht van niet en ben lekker gaan shoppen, voor mezelf!

Cadeau voor mezelf!

Oke, als eerste wilde ik nieuwe sloffen. Ik heb ALTIJD koude voeten en als je koude voeten hebt, is de rest van je lichaam ook koud. Dus de sloffen moesten vooral warm zijn. Een bijkomend voordeel was natuurlijk dat ze grappig waren, want ik heb uiteindelijk gekozen voor de eenhoorn sloffen met lichtjes! Hoe cool is dat?! O, en de hond was er ook erg blij mee!

Check het filmpje op mijn nieuwe YouTube kanaal: https://youtu.be/kGsvra3vD2I

radbag Radbag
 

Omdat ik tijdens het koken (als ik kook wel te verstaan, want meestal heb ik daar geen zin in en ik ben ook geen keukenprinses) vaak mijn pollepels even wil wegleggen, heb ik gekozen voor deze ultra leuke, bloederige (snij)plank. Echt een eyecatcher in de keuken. En als ik mezelf snij, zie je er niets van! 😉

radbag radbag
 

Cadeau voor mijn neefje:

Oke, vooruit, voor mijn neefje heb ik dan wel een cadeau gevonden (toch niet zo egoïstisch dus). Een spaarpot, maar dan wel eentje van de bovenste plank! Deze spaarpot is niet zomaar een spaarpot! Het is een doos met een poes erin die je geld pakt als je het op het visje legt. Een duiveltje (lees: poes) in een doosje. Mijn neefje was helemaal in de wolken en oma haar portemonnee is inmiddels volledig leeg getrokken (later kwamen we er pas achter dat je de onderkant gewoon kunt openmaken en het geld er makkelijk uit kunt halen, duh. Dus oma is nu voor niets een stuk armer geworden).

Radbag Radbag Radbag
 

Al met al hebben ze bij Radbag de meest leuke en originele (kerst)cadeau’s!

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie