laptoprefurbished

Refurbished or not refurbished, that’s the question! Met kortingscode!!

Refurbished!

Ik heb al een tijdje een laptop die zo traag is als dikke *piep* en daar erger ik mij dood aan, maar een brandnew laptop is helaas geen optie voor mij, dus op zoek naar een alternatief: refurbished!

Maar wat is refurbished eigenlijk?

Refurbished is eigenlijk het Engelse woord voor gereviseerd en wordt gebruikt om producten aan te duiden die niet nieuw zijn, MAAR ook niet tweedehands! Verwarrend? Yep, ik ga het je uitleggen. Wereldwijd worden er producten verkocht als smartphones, tablets en laptops. Er zijn bedrijven die de tweedehands goederen, restvoorraden, retourgoederen en zakelijk afgeschreven goederen, opkopen. Deze producten worden gecontroleerd op kwaliteit en het uiterlijk. Als er iets niet goed werkt of defect is, wordt dat vervangen zodat het apparaat weer als nieuw zal werken. Natuurlijk wordt eventuele oude informatie van de vorige eigenaar verwijdert en nieuwe software geplaatst.
Je hebt uiteindelijk dus een “nieuw” product, maar wat een stuk goedkoper zal zijn!

Ik en refurbished.

Oke, dit klinkt goed, maar is het ook goed? Dat ga ik voor je testen. Mijn oude laptop kon echt niet meer. Elke keer als ik hem in gebruik had, wilde ik hem eigenlijk het raam uit gooien. Wat een *#$@ ding. Een nieuwe laptop die aan mijn eisen zou voldoen, kon ik helaas niet betalen, dus ben ik op zoek gegaan naar een betrouwbaar bedrijf dat refurbished laptops verkoopt. Die heb ik (uiteraard) gevonden! Laptoprefurbished.nl.

Mijn laptop

Ik had een paar eisen: hij moest snel zijn! Ik was het zo zat dat ik een eeuwigheid moest wachten totdat dat ding naar mij wilde luisteren (als hij al ging luisteren). Verder wilde ik graag een goed geheugen erop hebben, zodat ik al mijn foto’s erop kan zetten. Op zoek dus maar!

Na research te hebben gedaan kwam ik uiteindelijk bij de Dell E6320 13,3 inch laptop uit met  8 GB geheugen, 240 GB SSD en Windows 10.

laptoprefurbished laptoprefurbished laptoprefurbished

Conclusie Laptoprefurbished en mijn laptop:

De laptop had ik na 1 werkdag al binnen en kon ik gaan beginnen aan mijn nieuwe tijdperk “computeren”. Ik zette hem aan en man oh man, wat was dat ding snel! Niet te geloven. Ik kon noet eens met mijn ogen knipperen! Ik moest wel even wennen aan het gebruik, want dit was toch anders dan mijn oude barrel, maar na een uurtje had ik het helemaal onder de knie!

refurbished

We zijn nu een paar weken verder en ik ben echt super tevreden! Niet alleen over mijn laptop, maar ook over de service van Laptoprefurbished! Ik heb nu een top computer waar ik weer even een paar jaartjes mee vooruit kan, tegen een veel lagere prijs als een nieuwe! Een geweldige uitkomst voor mensen met een budget en iedereen die een goede laptop of computer nodig heeft!

Kortingscode:

Bij een bestelling vanaf €150 orderwaarde krijgt je nu 5% korting op de aanschaf van een refurbished product.
De waarde bon heet: KIKI5 en deze kan je invullen tijdens de bestelprocedure en dan wordt de korting automatisch verrekend! Wees er snel bij want OP = OP!!

Refurbished or not refurbished, that’s the question! Ik zeg: refurbished!!

5 Reactie's
 • buelinckx rudy
  Geplaatst op 14:00h, 15 september Beantwoorden

  Beste,
  Ik heb vorig jaar in december eentje op deze wijze aangekocht en ik moet zeggen ben er niet tevreden van.
  Heb de oplader weken geleden terug moeten vervangen en nu is het de batterij die ook stuk is hoe het komt spijtig genoeg ik heb er geen antwoord op.

  Met Vriendelijke Groeten
  Nancy De Cock
  Rudy buelinckx
  persoonlijke code baedaee2
  ordernummer. gb4447040
  factuurnummer CB8512767

  • Kiki
   Geplaatst op 14:31h, 15 september Beantwoorden

   Als u de klantenservice mailt, krijgt u snel bericht!

 • nicole
  Geplaatst op 09:35h, 02 maart Beantwoorden

  Ik heb een refurbished iPhone en daar ben ik wel heel blij mee.

  • Kiki
   Geplaatst op 17:38h, 06 maart Beantwoorden

   oh, dat is goed om te horen!!!

 • Caseapp: Pimp je laptop, tablets en telefoons. Skin it! 
  Geplaatst op 17:35h, 15 juni Beantwoorden

  […] koffiewinkeltje, te wachten op je business meeting met zo’n oer degelijk, lelijk zwarte laptop voor je. Iedereen heeft dezelfde en jij gaat op in de menigte. Maar nu niet meer. Pimp je laptop […]

Geef een reactie