restaurantkaart

Dineren met 50% korting? Ja, natuurlijk met de Restaurant Kaart!

Dineren met 50% korting.

Ik ben verzot op lekker eten en dan vooral als het voor mij klaar gemaakt wordt. Uiteten is dus een echt uitje voor mij. Maar het is wel een prijzige hobby. Alleen nu niet meer, want ik heb de Restaurant Kaart (restaurantkaart.nl)ontdekt. Met deze kaart krijg je 50% korting op het eetgedeelte van de rekening in meer dan 500 restaurants in Nederland.

Restaurant Kaart:

De Restaurant Kaart bestaat al even en is gebaseerd op een concept uit Engeland, Tastecard. Daar is het succes al duidelijk bewezen met ruim 4 miljoen leden. Nu gaan ze het in Nederland introduceren. Wat krijg je: 50% korting op het eetgedeelte van de rekening bij de aangesloten restaurants. Op dit moment zijn er meer dan 500 restaurants in (voornamelijk) oa Amsterdam, Den Haag en Haarlem. Andere steden zullen met spoed volgen!

De 50% korting geldt ook voor je tafelgenoten, maar dit hangt wel af van hoeveel personen het restaurant met de kaart accepteert. Check wel even wat de voorwaarden zijn bij het desbetreffende restaurant waar je wilt gaan eten. Want sommige restaurants hebben een maximum van aantal tafelgenoten. Je krijgt dus korting op het eetgedeelte, niet op de drankjes!

Hoe gaat het in zijn werk:

Je koopt een kaart voor €65, deze kaart is 1 jaar geldig. Ga naar de site om te kijken welke restaurants mee doen met deze kaart (er doen ook sterrenzaken mee). Je kunt zoeken op plaats, restaurantnaam, welke dag je wilt en of je voor lunch of diner wilt komen. Heb je een restaurant gevonden, dan zie je gelijk aan de rode (niet beschikbaar) en groene (beschikbaar) bolletjes wanneer je kunt komen eten en hoeveel personen er korting krijgen. Nu alleen nog even bellen en melden dat je met de restaurantkaart komt. Op de dag dat je gaat eten neem je je Restaurant Kaart mee en laat je die zien bij het afrekenen. Verder hoef je alleen maar te genieten!

Is dit nog te ingewikkeld voor je? Download dan de Restaurant Kaartapp (app store en android). wat hier van makkelijk is, is dat je je kaart niet hoeft mee te nemen. Je laat hem gewoon digitaal zien. Bam en klaar!

restaurantkaart

Ik heb al verschillende restaurants ontdekt waar ik graag de kaart van wil inspecteren! Dus op naar een leuk avondje en genieten maar!

Maar dat is nog niet alles!

WINACTIE:

Ja, jullie lezen het goed, een winactie met de Restaurant Kaart! Wat is er weg te geven? Nou 10 (ja, je leest het goed: 10!!) proefabonnementen voor 3 maanden. Je zit nergens daarna aan vast en je kunt de kaart op en top gaan testen!

Wat moet je daar voor doen?

Nou, niet bijzonder veel! Like mijn Facebookpagina en (voor meer winkans) mijn Bloglovinpagina. Verder even nog een reactie onder dit bericht en klaar!  Ik ben erg benieuwd waar jullie zouden gaan eten!

restaurant kaartSucces iedereen! De uitslag wordt eind juni bekend gemaakt!

De Winnaars zijn bekend. Dit zijn:

Laura Blauw, Noescha, Afra Roozendaal en Miranda de Jong. Stuur mij even een mail op: kikihasselton@hotmail.com en ik stuur jullie een unieke code waarbij je de restaurantkaart 3 maanden kan uitproberen!

Tags:
,
5 Reactie's
 • Miranda de Jong
  Geplaatst op 22:05h, 07 juni Beantwoorden

  Klinkt erg interessant! Wij gaan vaak en graag uit eten 🙂
  Dus gelijk de app gedownload en me voor 30 dagen gratis aangemeld. Ik doe graag mee om deze termijn te verlengen 🙂

 • Laura
  Geplaatst op 13:30h, 12 juni Beantwoorden

  Wauw! Uit eten is bij ons ook echt een uitje ja. Ik ga heel graag uit eten, ik ben gek op lekker eten en ik vind het ook altijd erg gezellig. Ik heb de site eens bekeken en helaas is er in Twente nog niet veel beschikbaar, maar wel een van onze favoriete restauranten de Heerlijckheid in Hengelo! Dat wordt duimen dus!

 • Afra
  Geplaatst op 22:11h, 30 juni Beantwoorden

  Yess er zijn ook een aantal restaurants in Utrecht die mee doen zie ik. Ik kende dit concept helemaal niet maar zou het ook heeeel graag willen proberen!!

 • Noescha
  Geplaatst op 18:20h, 01 juli Beantwoorden

  Leuk concept! ML Haarlem staat ook al een tijdje op mijn lijstje ?

Geef een reactie