The retrofamily

The Retro family: Retro is het nieuwe modern, mensen!

Retro is het nieuwe modern.

Retro is hot en het ‘nieuwe modern’. Je koopt de leukste retro producten het bij the Retro Family!

Wat is retro?

Retro staat voor het teruggrijpen op producten en ontwerpen uit het verleden bij het lanceren van een nieuw product. Met andere woorden: nieuwe producten worden geïnspireerd met ideeën van vroeger.

The Retro Family:

Deze webshop is gestart in 2011 en is gespecialiseerd in retro producten als platenspelers, keukenmachines, telefoons en zelfs kleding! In de producten die zij verkopen combineren ze de wereld van toen met de “gadget” wereld van nu.

Oke, dat is even alle achtergrond informatie. Nu over naar het echte werk!

Ik ben geen keukenprinses, maar houd wel van lekker eten. En vooral van lekkere taartjes en muffins. Ach, ik ben ook maar een vrouw! Nu wil ik (heel) soms wel eens wat lekkers bakken. Denk hierbij aan muffins. Ik beken gelijk dat ik vaak de verpakkingen van ‘Home Made’ gebruik. Water bijvoegen en klaar zeg maar. Maar ik geef er wel mijn eigen draai aan. Nu mix ik altijd met mijn oude garde. Geen probleem, maar het is een oud gammel ding en hij werkt niet meer naar behoren. Dus over stappen maar op een goede machine.

retro family
 

Klarstein keukenmachine:

De keukenmachine die verkocht worden bij The Retro Family zijn van het merk Klarstein. Ik was gelijk verliefd op de kleur crème, maar ze zijn er ook in de kleuren rood, lemon en zilver. Dus voor ieder wat wils.

The retro family The retro family
 

Maar waarom heb ik nu voor een keukenmachine gekozen? Ik wilde het mezelf wat makkelijker maken en misschien een klein beetje een keukenprinses worden. Of dat is gelukt? Ach, een keukenprinses zal ik nooit worden, maar ik ga de goede richting op!

In ieder geval ben ik maar aan het bakken geslagen. Op naar de supermarkt. Toch maar de ‘Home Made’ verpakking gekocht, maar nu wel lekker met een appeltje er door heen. Alles in de metalen kom gedaan en de kneedhaak gemonteerd (wat zeer zeker een pluspunt is is dat je de machine “open” kunt klappen, zodat je makkelijk de haken kunt bevestigen en de kom kunt plaatsen). Ik ben begonnen op snelheid 1 (er zitten 6 snelheden op en een pulse schakelaar, die worden verlicht), dit ging mij iets te langzaam, dus op naar standje 4. En dat ging goed. Alles was goed gemixt en dat komt ook doordat er in de kom op de bodem een verhogingkje zit, zodat alles goed door elkaar gemengd wordt en niet op de bodem blijft plakken.

The retro family The retro family
 

Na 1,5 minuten was het al helemaal klaar! Top, dat was makkelijk. Nu alles verdelen in de muffin vormpjes. Ook dat ging goed, zonder knoeien (ben best wel trots op mezelf)! In de oven en bakken maar. Na 20 minuten had ik overheerlijke “Home Made” muffins. Omdat ik niet kon wachten en de muffins lekker heb opgepeuzeld (niet alles in 1 keer hoor, anders zou ik kotsmisselijk zijn geweest. Er zat een uurtje tussen! 😉 ) ben ik helemaal vergeten om eind foto’s te maken! Sorry!

The retro family The retro family
 

Wat vond ik van de keukenmachine?

Deze keukenmachine is echt top en daarnaast een eyecatcher in je keuken! Ook een fijne bijkomstigheid is dat er zuignappen onder zitten en de machine niet van z’n plaats komt tijdens het mixen en kneden. Alles is ook nog eens vaatwasbestendig! De prijs is ook nog eens leuk: €107,85.

Bakken maar!!!

Tags:
,
2 Reactie's
 • Vlijtig Liesje
  Geplaatst op 12:29h, 13 december Beantwoorden

  Ik houd erg van de retro look dus ik vind dit leuke spullen!

  • Kiki
   Geplaatst op 13:23h, 14 december Beantwoorden

   En zo veel keus! Erg leuk inderdaad!

Geef een reactie