Table tree kapstok

De Kapstoktafel van Zuiver bij Robin Design. Een eyecatcher!

De Kapstoktafel.

“Kiek, volgens mij maak je een fout. Een kapstoktafel? Het is een kapstok OF een tafel!” Nope! Het is een kapstoktafel!! Van Zuiver en te koop bij Robin Design (robin-design.com).

Ik ben (zoals jullie nu al wel zullen weten) gek op kekke interieur artikelen. Humor en originaliteit staan hoog op mijn verlanglijstje. Ik was op zoek naar een leuk bijzettafeltje, aangezien ik mijn salontafel de laan had uitgestuurd. Nu kwam ik bij Robin Design echt hele leuke bijzettafeltjes tegen. O.a. van Kare design met te gekke dieren als onderstel! He-le-maal top! De prijs is €109 voor een tafeltje.

kare, robin design
kare, robin design

Maar goed, er waren nog veel meer leuke bijzettafeltjes. Ik keek mijn ogen uit! Niet normaal wat een keus! Van strak en modern, tot klassiek. Maar ook kekke en vintage tafeltjes passeerde de revue.

Wat is Zuiver?

Op een gegeven moment kwam ik dus een kapstoktafel tegen van het merk Zuiver (Design van eigen bodem)! Ook dit merk heeft weer enorme leuke, originele en humoristische ontwerpen! Eigenlijk is dit kapstoktafeltje afgeleid van een boom en heet ook wel de Table Tree Kapstok, Scandinavisch Design. Ik was in ieder geval gelijk verliefd!

Table tree kapstok

Tree Table Kapstok:

Oke, nu moest ik dus een keuze maken. Pffff, moeilijk hoor! Uiteindelijk ben ik voor de Tree Table kapstok gegaan. Waarom? Ik wilde eigenlijk wat de hoogte in en er een plantje aan hangen.

Dit Tafeltje is gemaakt van hout en metaal. Het bovenste gedeelte is van hout en steekt leuk af tegen het witte metaal waar de rest van de kapstoktafel uit bestaat. De afmetingen zijn: H 169 cm, B 40 cm, D 40 cm en de prijs is €99.

Toen ik hem binnen kreeg was ik helemaal in mijn nopjes. Wat ik wel heb gedaan is het houten gedeelte, goud gespoten (action, spuitbus goud). Daardoor wordt het contrast nog groter en past het meer in mijn kitsch, design, vintage interieur. in 1 woord GE-WEL-DIG. Ik zit er nog aan te denken om de pootjes ook goud te spuiten. Dus dan blijft alleen het tafeltje en een deel van de kapstok wit. Even over nadenken maar.

Zuiver, robin design
Zuiver, robin design

Wat vinden jullie ervan? En zal ik de pootjes ook nog goud spuiten?

Robin Design:

Robin design is gevestigd in Enschede en heeft een Webshop met (design) merken als oa Zuiver, Kare Design en Leitmotiv. Prachtige merken met geweldige ontwerpen. Zeer zeker een keer een kijkje nemen! Je zult je verbazen over de hoeveelheid producten, (design) merken en mooie artikelen!

3 Reactie's

Geef een reactie