shapen en contouren

Schoonheidswinkel, de make-up specialist, speciaal voor jou!

De make-up specialist.

Ik was al langer op zoek naar een goede set kwasten voor niet al te veel geld. De de dure merken zijn inderdaad goed, alleen heb ik het geld niet voor zo’n dure kwast. Ik kwam schoonheidswinkel tegen, zij hebben kwalitatief goede producten voor een mooie prijs. Je kunt er terecht voor make-up, make-up toebehoren zoals kwasten en verzorging van je huid.

De schoonheidswinkel:

Daar vond ik ook een kwasten set die mij wel aansprak. Eerst had Ik een andere op het oog, maar op aanraden van een medewerker van schoonheidswinkel.nl heb ik voor de paarse variant gekozen.

Ik zocht een goede kwasten set die niet ging verharen en ook niet hard was. Ik heb vaker kwasten gekocht van een goedkoop merk en die vielen enorm uit. Mijn gezicht was gelijk behaard. Verder werden sommige kwasten na verloop van tijd, hard. De haren werden dan erg stug en dit is niet fijn als je bv je blush wilt aanbrengen.

Ik heb er gelijk maar een concealer pallet bij genomen.

De test:

Als eerste viel mij op dat de kwasten set een puntig uiteinde heeft. Hierdoor heb ik goede houvast. Er zit ook een soort anti slip handvat aan. De set bestaat uit 11 kwasten dat voorzien is van echt natuurlijk haar. Het geiten haar zorgt voor een perfecte overdracht van de make-up. Verder zit de set in een leren hoes. Erg handig om straks mee te nemen op vakantie. Ik heb als eerste de blush kwast gebruikt. Fijne en zachte haren die niet uitvielen!! HUGH pluspunt!!! De blush bleef mooi zitten op de kwast en het was fijn aanbrengen.

Ik heb daarna het concealer palet getest. Hiervoor heb ik de foundation kwast uit de set gebruikt.

schoonheidswinkel

Concealer Pallet:

De concealers zijn romig qua structuur en mooi aan te brengen. Je kunt beginnen met de middelste van links (de groene). Dit is een primer om de rode vlekjes weg te werken. Neem daarna eerst een lichte concealer (lichter dan je eigen huid, voor mij de links onder, tweede van links) en maak een driehoek onder je ogen, een waaier tussen je ogen, boven je wenkbrauwen, op je kin en een streep net boven je kaaklijn. Daarna breng je een streep donkere concealer (donkerder dan je eigen huidskleur, voor mij de bovenste rechts) aan onder de rand van je haar, op je kaaklijn en een dun streepje net onder je jukbeenderen. Het ziet er niet uit en ik voelde mij net een clown, maar het komt goed!

shapen en contouren shapen en contouren
Dit klop je voorzichtig in. Als je de concealer nog ziet zitten, is dat niet erg. Hierover heen komt toch nog een foundation en dan werk je het vanzelf wel weg.

Daarna kies je de juiste foundation voor jou huid. Let op: als je er niet uitkomt kun je beter de lichtere nemen dan de donkere variant! Dit breng je aan met een foundation kwast. Strijk voorzichtig de foundation uit over je gehele gezicht. Poeder het af met een Loose Powder.

De finishing Touch:

Je kunt als je het wilt nog een blush of een highlighter (de bovenste in de linker rij)  gebruiken. Hiermee geef je je gezicht vorm en accentueer je bepaalde delen van het gezicht, zoals oa je jukbeenderen.

Klaar!

shapen en contouren shapen en contouren

Conclusie:

Een erg fijne kwasten set. Haren vallen niet uit en ze zijn zacht! Het concealer palet is ook goed. Het enige nadeel hierbij is dat je maar bepaalde kleuren gebruikt die bij jou huid passen. Als die op zijn (wat best wel snel gaat), zit je met kleuren die je niet kunt gebruiken. Misschien een idee om de kleuren te kunnen vervangen als ze op zijn? Dat je losse kleuren kunt bij bestellen (oké, ik zie een patent aankomen!).

Tags:
2 Reactie's
  • Jonne
    Geplaatst op 20:43h, 11 juni Beantwoorden

    leuk twee in een! Dat kleuren bin bestelling klinkt trouwens heel goed ;p
    Liefs. Jonne

Geef een reactie