Gadgets als Sinterklaas cadeau of ben ik nu daar echt te vroeg mee in september?

Sinterklaas cadeaus

Oké, oké, we leven (as we speak) in september en dan ga ik het nu al hebben over Sinterklaas?! O.M.G.! Maar laten we reëel blijven, voordat we het weten moeten we weer die sinterklaascadeaus gaan bedenken en aanschaffen. Ik ga je daar nu alvast op voorbereiden en bij helpen!

Gadgets voor het hele gezin!

“Sinterklaas, wie kent hem niet, sinterklaas, sinterklaas en natuurlijk zwarte pi…. (oh, sorry, is dat nog geoorloofd?).” Ja, ja, ik weet het, ik ben er zeeeeer op tijd bij (maar de pepernoten liggen ook al in de winkel)! Maar beter te vroeg dan te laat, toch?!  En laten we eerlijk zijn, in een poep en een scheet is het weer 2018!!!

Afwassen:

Ik ben onder andere deze enorme leuke gootsteenzeef tegengekomen. Deze zeef is gemaakt van siliconen en heeft een haaienvin in het midden. De zeef sluit de afvoer goed af, houdt alle viezigheid tegen en is makkelijk op te tillen (aan de vin) om prut weg te gooien en schoon te maken. Wordt afwassen misschien eindelijk weer leuk? Of ben ik nu te voorbarig?! De prijs is: €9,95

 

sinterklaas

Picknicken:

Maar als je dus een afwasmachine hebt of nooit afwast en plastic wegwerp servies gebruikt, heb je hier niets aan. Natuurlijk heb ik voor die mensen nog een leuk gadget opgesnord! Wat dacht je van dit te gekke picknickkleed in de vorm van een Volkswagen Camperbus? Lekker retro! Alle details van de iconische VW Camperbus zijn zichtbaar, de ramen, kenteken, logo en lampen zijn goed te zien. Verder heeft het kleed een afmeting van 150 cm x 200 cm, genoeg plaats voor het hele gezin of al je vrienden! Het kleed heeft een waterdichte onderkant, zodat je geen natte kont krijgt van het eventuele natte gras. Ideaal! Let the summer begin (huh? Sinterklaas moet nog komen, zomer 2017 is net voorbij, maar we kijken flink vooruit!!). De prijs is: €47,95

sinterklaas sinterklaas

Badkamer:

Is dit het ook niet wat je zoekt? (je bent wel lastig hoor! 🙂 ) Dan heb ik een supergrappige gadget voor je voor in de badkamer! Wat dacht je van deze wattenstaafhouder met o.a. een hert? Uber cute!!! Het lijkt net of het hertje over de sneeuw heen loopt! Het doosje is handig bij te vullen en kan weer goed worden afgesloten. Ik had mijn wattenstaafjes altijd in de kast staan, maar met deze houder, mogen ze gezien worden! De prijs is ook leuk: €10,95 en is ook te verkrijgen met een ijsbeer of een dennenboom.

Waar koop je deze te gekke gadgets?

Bij Ditverzinjeniet.nl. Een online webshop  waar ze cadeaus hebben voor iedereen. Voor de nerd, de keukenprinses, de BBQ man/vrouw, de dierengek, de creatieveling, de festivalganger, maar ook voor een leuk kraamcadeau, housewarming cadeau, kerstcadeau (oké, dat is nog verder weg dan sinterklaas, maar je kunt maar op tijd zijn!) etc. kun je bij ze terecht. Dus je slaagt altijd! Denk bijvoorbeeld aan een te gekke “houten” poef of een “fuck you rain” paraplu. Nee, niet wat je zoekt? Is dit misschien dan wat? Ach, ga zelf maar eens neuzen en laat je verbazen!!

Je hebt in ieder geval genoeg ideeën voor Sinterklaas! Geen dank hoor!

 

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie