PIP en etrias

Slaapkamer als oase, deel 2. Hoe maak je er een comfy kamer van?

Slaapkamer als oase.

Je hebt al eerder kunnen lezen hoe belangrijk een goed matras en hoofdkussen zijn tijdens je nachtrust. Je lichaam herteld zich namelijk en komt tot rust. Ook heb ik een artikel geschreven over de juiste gordijnen voor in de slaapkamer en hoe je je bed lekker comfy kan maken met de juiste dekbedovertrekken.

Hoe maak je een slaapkamer Comfy?

Nu gaan we een stapje verder en vertel ik je hoe je je slaapkamer verder kan uitbreiden naar een oase van rust. Je eigen veilige cocon.
Om te beginnen is het erg fijn om je je veilig te voelen. Daar draagt comfort zijn steentje in bij. Hoe bereik je dat? Ik heb gekozen voor mooie, lekkere en comfy kussens op mijn bed te leggen. Als ik dan mijn slaapkamer binnenstap, wil ik gelijk onder de wol kruipen en genieten van mijn zelf gecreëerde comfy coconnetje. Ik heb oa kussen van PIP. Dit merk vind ik erg mooi en geeft mij plezier om naar te kijken. Ze zijn te vinden bij Bedsupply. Ze zijn tevens goed te combineren met andere kussens, modellen en stoffen. Ik houd zelf van een mix. denk hierbij aan verschillende vormen, stoffen en designs. Ik heb de kussens van PIP gecombineerd met kussens van oa H&M en Primark. Zoals je ziet geeft het een heerlijk comfy uitstraling.

slaapkamer

Je slaapkamer pimpen.

Verder heb ik mijn slaapkamer opgeleukt met allerlei accessoires. 1 daarvan zijn de opbergdozen van Aquanova (oa te koop bij Badkamerstore.nl). In deze doorzichtige dozen met een rand van koper, kun je leuke objecten in zetten. Ik heb gekozen voor een geitenschedel.

Zoals je wel merkt, hou ik van allerlei verschillende stijlen. Kitsch, Kunst en Antiek combineer ik met Modern en Design. Veel mensen zien het als een allegaartje/rommeltje, maar ik niet. Ik vind het heerlijk om te mixen en matchen.

Etrias en PIP

Etrias:

Alle producten komen van Etrias. Dit is een jong en snelgroeiend bedrijf dat in 2011 is opgericht door Laurens Ultee, Wouter Schreurs en Stan Verhoeven. Vanaf het eerste moment hebben ze als doel gesteld om uitstekende websites te bouwen, mooie producten aan te bieden tegen een goede prijzen en te zorgen voor een snelle service. Deze aanpak heeft ervoor gezorgd dat Etrias met één webwinkel vanuit de studentenkamer is uitgegroeid tot het bedrijf dat het nu is. Inmiddels hebben ze tientallen specialistische webshops (waaronder bedsupply.eu) in Nederland, België, Duitsland, en Frankrijk en één fysieke winkel in Vught.

Tags:
3 Reactie's

Geef een reactie