Slaaploods

Lekker Warm de winter door met een dekbed van Slaaploods.

Een warm dekbed.

Ja, we hebben het allemaal wel gemerkt: winter is coming! De nachten worden koud en een warm dekbed van Slaaploods is geen overbodige luxe!

Slaaploods:

Slaaploods is een online leverancier van alles wat je nodig hebt voor in je slaapkamer. Van boxsprings en matrassen tot kussens en dekbedden. Dit Nederlandse bedrijf werkt direct samen met fabrikanten waardoor ze een goede prijs/kwaliteit verhouding kunnen garanderen. Je hebt dus geen last van onnodige tussenschakels die de prijs alleen maar opvoeren. Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs, daar staan ze voor!

Verder zijn ze altijd op zoek naar de nieuwste trends in de wereld van het slapen om zo de beste producten te kunnen leveren aan de consument.

Omdat ik het altijd koud heb, ben ik een 4-seizoenen dekbed van Sleeptime gaan testen.

Wat is een Sleeptime 4-seizoenen dekbed:

In de slaapkamerwereld is Sleeptime een bekend merk. Ze zijn van 100% Microvezel tijk en hebben een synthetische holle vezel vulling. Daardoor valt het dekbed, soepel om je heen. Verder is dot dekbed hypoallergeen en kan zo de was in! Erg handig dus!

Met een 4-seizoenen dekbed kun je zelf kiezen of je een enkel of een dubbel dekbed die je met drukknoppen aan elkaar bevestigd. Hierdoor houdt je je lichaamstemperatuur op jouw gewenste warmte!

Slaaploods Slaaploods
 

Leuk weetje:

Waarom je eigenlijk je bed niet moet opmaken:

Natuurlijk is het heerlijk om ’s avonds in een opgemaakt bed te stappen, maar volgens een onderzoek (uitgevoerd door Kingston University in Londen), is het een stuk beter voor je gezondheid om je bed níet op te maken. Als jij je bed niet opmaakt, kunnen je lakens namelijk veel beter luchten en wordt de omgeving in je bed minder vochtig. Hierdoor zal het stofmijt dat in je bed huist – en een vochtige omgeving nodig heeft om te blijven leven – niet overleven. En dat is heel belangrijk, want stofmijt kan het risico op een allergische reactie vergroten of zelfs astma veroorzaken.
Vergeet niet om sowieso altijd je kamer goed door te luchten!

Oké, weten we dat ook weer!

Heb ik lekker geslapen?

Dit dekbed is inderdaad erg comfortabel. Het valt soepel om mij heen en voelt niet zwaar aan. Daar heb ik echt een hekel aan omdat ik dan moeilijk in slaap kan komen. Dons is natuurlijk ook een optie als je een licht dekbed wilt, alleen kan ik daar niet tegen.

Ik heb de afmeting: 240 x 220. Ik moest wel wennen met het opmaken van het bed, want boy oh boy, het is behoorlijk lastig om in je eentje zo’n gevaarte te hanteren. Maar ja, je krijgt er wel wat voor terug! Want ik kan mij helemaal in het dekbed rollen. Heerlijk!

Slaaploods
 

Al met al is het een erg fijn dekbed. De drukknoppen werken goed en blijven vastzitten. Ik had het niet te warm en niet te koud. Precies goed. Dat is een heel groot voordeel, want met mijn oude dekbed wilde ik nog wel eens midden in de nacht wakker worden van de hitte. Erg vervelend.

SlaaploodsSlaaploods
 

bron ‘weetje’: nsmbl.nl

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie