smartphonehouder

Filmpjes kijken op je mobiel = lamme hand! Oplossing: smartphonehouder!

Smartphonehouder!

Een ergernis bij mij: het lang vasthouden van mijn mobiel bij het kijken van filmpjes en het gevolg is een lamme hand. Pffff, zo klaar mee! Nu heb ik daar een oplossing voor: een smartphonehouder van Kikkerland bij Ditverzinjeniet.nl!

Wat is Kikkerland?

In 1992 is Jan van der Lande naar New York vertrokken met in zijn koffer een eigen ontworpen vaas. Deze viel zo goed in de smaak dat hij besloot om een eigen designmerk op te zetten, genaamd Kikkerland, natuurlijk verwijzend naar zijn geboorteland: Nederland! Kikkerland is inmiddels een internationaal (te koop in meer dan 100 landen) designmerk met unieke en betaalbare producten en gadgets. Hun motto is: de dagelijkse bezigheden eenvoudiger en leuker maken!

Verstelbare Smartphonehouder:

Kikkerland heeft nu dus een smartphonehouder ontworpen waarbij je geen lamme handen meer krijgt en je rustig op je gemak, alle filmpjes kunt bekijken die je maar wilt. Met een stevige klip is de houder vast te klemmen aan bv het tafelblad, aanrechtblad (als je recepten wilt lezen) en andere objecten, als het oppervlakte maar niet meer is dan 3 cm dik. Je kunt deze houder zelfs gebruiken als selfiestick! Want hij is 360 graden draaibaar! Verder is hij geschikt voor alle smartphones tot 10 cm breed.

smartphonehouder
smartphonehouder

Conclusie smartphonehouder:

Deze smartphonehouder van Kikkerland is inderdaad erg stevig en van goede kwaliteit. Ik moet er wel bij zeggen dat ik hem erg log vind. Het is een behoorlijk gevaarte die op je tafelblad prijkt. Voor de rest kun hem inderdaad goed gebruiken als selfiestick. Door de stevige kwaliteit zal hij goede stabiele foto’s maken. Alleen om dit ding steeds mee te nemen als ik ergens naar toe ga, is niet handig. Hij is niet makkelijk mee te nemen door zijn grote en grove uiterlijk. Filmpjes kijken gaat prima, want de houder blijft stabiel staan op je tafelblad dmv de stevige klem. Met andere woorden, leuke gadget, stabiele houder, maar niet makkelijk om mee te nemen.

smartphonehouder

Ditverzinjeniet.nl:

Ditverzinjeniet.nl is een webshop met originele cadeaus en gadgets van verschillende merken als: Invotis, Kikkerland, Balvi, Luckies en Fred. Over de hele wereld gaan ze op zoek naar de meest bijzondere cadeau-ideeen voor jou. Voor ieder wat wils: Voor de nerd, de keukenprinses, de BBQ man/vrouw, de dierengek, de creatieveling, de festivalganger, maar ook voor een leuk kraamcadeau, housewarming cadeau, kerstcadeau (oke, dat is nog even ver weg, maar je weet maar nooit) etc kun je bij ze terecht. Dus je slaagt altijd, want ze hebben een ruim assortiment met unieke gadgets met een grappig design die ook nog functioneel zijn! Het voordeel is dat je kunt filteren op merk, interesse of prijs. Erg handig, want zo kom je des te sneller bij je gewenste cadeau.

Ik zou zeggen: ga lekker neuzen!!!

Tags:
4 Reactie's
  • Farah
    Geplaatst op 19:23h, 07 oktober Beantwoorden

    Dit vind ik wel een hele goeie oplossing! Wat handig zeg!

  • Jamey
    Geplaatst op 14:57h, 10 oktober Beantwoorden

    Wat een leuke manier om je telefoon vast te zetten!

Geef een reactie