soonsalon

Soonsalon: er staat een paard in de gang. Ja, ja een Paa….?!

Er staat een paard in de gang!

Oke, oke, er staat natuurlijk niet letterlijk een paard in de gang, maar er hangt er wel 1 aan mijn muur. Van Soonsalon!

Wie is Soonsalon?

In 2004 richtte Sheila Prommenschenkel (samen met Pascal Michorius), Soonsalon op. Met haar voorliefde voor design en kunst kon ze bij Soonsalon helemaal los gaan. Het begon allemaal met behang, maar niet lang daarna kwamen er meer producten bij, geproduceerd door familiebedrijven uit heel Europa. Unieke designs van gerenommeerde ontwerpers. Alle producten worden geselecteerd met het hart en brengen een glimlach op je gezicht. Soonsalon vindt dan ook dat een ontwerp je moet raken! Naast objecten voor in je interieur hebben ze ook verrassende sieraden! Neem dus snel een kijkje!

1 van de producten die mij gelijk opviel was de Equus, ontworpen door Dominik Raskin.

Dominik Raskin:

In 2003 is Dominik Raskin afgestudeerd als architect op Sint Lucas, Brussel in België. Nadat hij in 2009 België wel had gezien, vertrok hij naar Mumbai. Deze globetrotter heeft niet stil gezeten en heeft ook nog in Ho Chi Minh en Singapore gewoond. Zijn “ruimdenkend” denken heeft geleid tot fantastische, inspirerende ontwerpen met een persoonlijke touch. 1 van die fantastische ontwerpen is de Equus!

Equus:

De Equus is echt een eycatcher. Het lijkt net of dit paard uit de muur komt galopperen! Er staat dus geen paard in de gang, maar er hangt er wel 1 aan de muur. En wat voor 1?! Dit object is 3D geprint van polyamide. Hij komt in 2 maten: S en XL en de prijs varieert tussen de €99 en €265. Deze zijn in de kleuren wit en zwart te verkrijgen. Ook is er een Equus 2.0 (deze is gemaakt van polyester). Deze kost €149 en komt in de kleuren: wit, zwart, zilver en goud. Ik ben gegaan voor de XL variant in de kleur zwart!

soonsalon soonsalon
 

Wat vind ik van de Equus?

Wat mij gelijk opviel is dat de Equus niet zwaar is. dat had ik niet verwacht. Maar wel erg prettig om op te hangen, aangezien hij niet zomaar naar beneden kan komen zeilen ivm de zwaartekracht. De materialen voor het ophangen zaten er bij. Nu nog even de buurman lief aankijken voor een boor en hulp en ophangen maar. Je moet wel even goed kijken hoe je het op gaat hangen, omdat het object uit 3 delen bestaat en ze moeten wel op een goede afstand van elkaar hangen, maar met het bijgeleverde sjabloon, is het een piece of cake! Een kind kan de was doen zeg maar! Uiteindelijk hing mijn paard aan de muur en wat is hij mooi! Dat is eigenlijk alles wat ik er maar op kan zeggen! Ik blijf er maar naar kijken, zo gaaf vind ik hem!

soonsalon soonsalon
 

Wil je ook eens wat unieks aan de muur? Ben je al dat platte zat? Dan is dit echt een aanrader!! Gegarandeerd dat je een onderwerp voor een gesprek hebt als er visite is!

Wil jij ook zo’n mooi paard winnen?

Soonsalon heeft nu ook een te gekke winactie: ze gaan 1x Equus wit twv €99 en 1x Equus zwart twv €115 verloten. Wat moet je daar voor doen? Heel simpel:

 • Like Soonsalon op facebook
 • Like Kiki’s Kloset op facebook
 • Deel een foto van een originele plek in jouw huis waar je de Equus zou willen ophangen en zet er de hashtag #equus3dprint en #soonsalon bij.
 • Extra kans? Doe dit dan ook op Instagram: plaats een foto van jouw originele plek waar je de Equus wilt ophangen en meldt daarbij #soonsalon en #equus3dprint!

Deze actie loopt tot half maart 2017. Succes!!!!

Tags:
,
10 Reactie's
 • ilse niekerk
  Geplaatst op 20:05h, 01 februari Beantwoorden

  wow zo leuk

  • Kiki
   Geplaatst op 20:05h, 01 februari Beantwoorden

   doe je al mee met de winactie? In ieder geval: succes!! 🙂

 • Marian B
  Geplaatst op 13:47h, 22 februari Beantwoorden

  Wat mooi! Ik zou dit graag aan mijn zusje willen geven voor in haar nieuwe huis. Vindt ze zeker te gek! Kan geen foto maken want het moet nog opgeleverd worden.

  • Kiki
   Geplaatst op 14:26h, 22 februari Beantwoorden

   als je alle andere stappen hebt doorlopen, is dat ook prima hoor. Succes!

 • Merel Saskia
  Geplaatst op 14:12h, 23 februari Beantwoorden

  Wauw wat is die gaaf!! Ik ga op kamers vanaf 14 maart en ik zou deze zo graag in mn studentenkamer willen hangen voor de ‘wow-factor’!! Kan er ook nog geen foto van maken omdat ik er nog niet woon, maar heb de stappen doorlopen. De zwarte is mijn favoriet & als ik win krijgt hij een prachtig plekje en zal ik er zeker een foto van maken. Doe dus heel graag mee.

 • Angeline
  Geplaatst op 13:55h, 02 maart Beantwoorden

  Jammer dat ik de gave actie nu pas zie.Ik vind dit echt een te gekke eyecatcher voor in de woonkamer.Love at first sight.

  • Kiki
   Geplaatst op 14:25h, 02 maart Beantwoorden

   Je kunt nog steeds mee doen hoor! Half maart wordt de winnaar bekend gemaakt

 • Babs
  Geplaatst op 18:13h, 06 maart Beantwoorden

  Ik doe mee, vind het zo mooi! Gedeeld op Instagram en Twitter 🙂

 • Dagmar
  Geplaatst op 12:32h, 22 maart Beantwoorden

  Check bijna dagelijks je blog, en ook even of de winnaats al bekend zijn. Zo spannend. Ga morgen naar IJsland waar we op IJslandse paarden gaan rijden. Hoop dat deze witte aan mn donkergroene muur komt. Als ik terugkom weer snel je site checken of de winnaars er al opstaan. Weekje afkicken van kikiskloset.nl maar daarna weer snel terug naar mn verslaving. Keep up the good work.

  • Kiki
   Geplaatst op 12:34h, 22 maart Beantwoorden

   Wauw wat leuk! Heel veel plezier!

Geef een reactie