Philips Soundbar

Bios of een soundbar? The movies of thuis chillen?

The movies of thuis chillen?

Ik ben dol op the movies, maar wat als je thuis een goede geluidsinstallatie hebt. Is dat hetzelfde, of toch liever naar de bios? Ik testte het uit met een Philips Soundbar.

Movies:

Ik ben een echte film – en serie liefhebber! Vooral de fantasy, horror, 2de wereld oorlog films en action heroes zijn bij mij favo! Zo kijk ik graag naar films als: Lord of the Rings, The Avengers, X-Men, Jurrasic World, Furry en alles wat daar tussenin zit. En als series: The Walking Dead, Game of Thrones, Teen Wolf, The Vampire Diaries, Heroes, Band of Brothers en alles wat weer daar tussenin zit! Heerlijk op de bank met een kop thee en een lekkere koek. Hond erbij, dekentje om, kaarsjes aan (ja, daar is het nu weer de tijd voor) en relaxen maar!

Soundbar:

Ik heb de Philips Soundbar HTL5140B/12 getest en ik moet zeggen, ik was zeer onder de indruk. Het geluid is echt geweldig, mooie diepe bassen, scherpe klanken en een goede beleving.
Via één kabel geniet je van films en muziek met Virtual Surround Sound en diepe bassen! Deze Philips SoundBar met speciale subwoofer zorgt in combinatie met je TV’s, BD/DVD-spelers, gameconsoles en MP3-spelers voor meeslepend home entertainment. En dat is het zeker!

Soundbar

Installeren maar.

Het was makkelijk te installeren. Inderdaad 1 kabel aansluiten aan de tv en wat je er nog meer aan wilt hebben. De subwoofer is een kwestie van connecten en klaar.
Je hebt meerdere geluidopties. Van film, sport en personal tot clear, bright en warm. Zo kun je zelf bepalen wat je fijn vindt tijdens een film of iets anders.

Conclusie soundbar Philips

Ik ben zelf niet zo van de apparaten in huis. Zo lelijk zijn ze soms, maar ik moet zeggen, deze soundbar is goed te doen. Niet te opzichtig, geen ‘sta in de weg’ en ook niet lelijk. Een groot plus punt voor mij!
Oke, laten we eerlijk zijn. De bioscoop is toch een ervaring op zich. Vooral als je ook nog eens een 3D film hebt. Je zit dan echt in de film. Maar ik moet eerlijk zeggen dat de film thuis kijken met de soundbar ook een geweldige ervaring is. Nu alleen nog de popcorn, cola en hond op de bank en klaar!

Tags:
1Reactie

Geef een reactie