spaonline

SpaOnline, Een dagje relaxen en ontspannen met Palmolive. Met speciale kortingscode! Dus lees verder:

SpaOnline.

Ik ben een groot van de sauna. Echt even ME-time. Lekker ontspannen en relaxen, alleen of samen met een vriendin. Mij om het even, want ik vind het beiden heerlijk. Om 10 uur in de ochtend zit ik al in de heetste sauna en ik doe er de hele dag over tot een uurtje of 7. Meestal moet ik dan weer op naar huis, omdat ik verplichtingen heb. Denk aan mijn lieve trouwe viervoeter. Op SpaOnline (spaonline.com) kun je nu in samenwerking met Palmolive lekker gaan genieten van de sauna, samen met je vriend of vriendin met korting!

Ja, en wie wil dat nu niet? We zijn natuurlijk niet voor niks Hollanders. “Gratis is goed!”

Sauna:

Van een dagje sauna kan ik mij weer helemaal opladen! Heerlijk! Even me-time en helemaal niets! Geen telefoon, geen computer, geen moetjes etc. Just me!

Ik ga al naar de sauna vanaf mijn tienerjaren. Samen met mijn moeder, zusje, oma, oom en tante maakte we er een hele dag van. Heerlijk. Dus ik weet niet beter. Op school vonden ze het maar raar! “Bah, dan zie je je oom naakt!” of “O, ik moet mijn oma echt niet naakt zien hoor, zo’n verschrompeld lichaam!”. Maar dat zag ik allemaal niet. En nog steeds niet. Naakt is gekleed in de sauna, zeg ik altijd maar!

Kortingscode:

En nu heb ik voor jullie, mijn lieve lezers, een geweldige en unieke kortingscode. Gebruik KIKISKLOSET142 (let op: hoofdletter gevoelig) voor 50% korting (je krijgt het tweede saunakaartje dus gratis!). Let op, de code is maar 10 x te gebruiken, dus wees er snel bij! Ga snel naar deze link, bestel je kaartjes en ga genieten zou ik zeggen! Te gebruiken t/m 30 april 2016.

Laat je even weten naar welke sauna jij zou willen gaan? Ik ben benieuwd!

Palmolive:

Thuis kan ik ook altijd enorm genieten van een heerlijk geurende douche. En de douche producten van Palmolive dragen daar zeker in bij!

Dus, ik ga even afsluiten en een lekkere douche nemen met….. Even snuffelen welke geur we vandaag gaan gebruiken. Ik denk de Pampering touch met kokos en hydraterende melk of toch de Feel Glamorous douche gel met scrub en verzorgende ingrediënten? Ach, ik gebruik ze gewoon allebei! Omdat het kan!

xxx

Kiki

Tags:
,
2 Reactie's
  • Marushi
    Geplaatst op 21:46h, 03 februari Beantwoorden

    Palmolive heeft altijd wel fijne producten vind ik. Heb er nog twee in de kast staan! -x-

Geef een reactie