streamen

Streamen: Hele dag onbeperkt films en series kijken met Gratisstreamen.nl!

Streamen als een mad men!

Ik ben verzot op het kijken van films en series. Nu kan ik natuurlijk niet wekelijks naar de bioscoop gaan. Gaat namelijk een aardig duitje kosten. Maar ik heb daar nu de oplossing voor: Streamen. Dit kan met een mediabox van Gratisstreamen.nl.

Gratisstreamen.nl

Gratisstreamen.nl maakt gebruik van een streambox mediaplayer. Met deze box kun je series, films, TV en live sport streamen vanaf internet. Dit is vergelijkbaar met de werking van YouTube. Er worden geen hele kopieën opgeslagen maar kleine stukjes data opgeslagen en er wordt niks geüpload. Zeer gebruiksvriendelijk, een menu als Netflix, maar dan met een veel groter aanbod. Verder kun je direct gaan kijken, omdat alles al voor je is geïnstalleerd door gratisstreamen.nl. Maar je kunt zelf ook nog andere apps toevoegen die je zelf nodig hebt. Optimaal gebruik van een klein kastje!

Ze maken gebruik van de Kodi software (voorheen Xbmc). Dat zegt je misschien niets, maar dit is de bekendste software in de streamwereld.

Er zijn verschillende boxen te koop:
– de streambox mediaplayer voor €119. Dit is het “basispakket”.
– de streambox 4K mediaplayer voor €149. Deze is sneller, scherper en met meer mogelijkheden.

streamen
 

Is streamen illegaal?

Streamen kan legaal zijn, maar kan ook illegaal zijn. Lekker verwarrend dus! Het hangt er vanaf wat je gebruikt. Diensten zoals Netflix waar je bijvoorbeeld een bedrag per maand betaald zijn zo legaal als het maar zijn kan, een mediabox met een abonnement erop is ook volledig legaal. Er is (nog) geen stream verbod! Dus streamen met de streambox van gratisstreamen.nl is toegestaan. Sommige zeggen dat als je het gebied in gaat van films die nog in de bioscoop draaien, of Amerikaanse series streamen, dat je dan de illegale kant op gaat. Wil je het zekere voor het onzekere nemen: als het nog in de bioscopen draait of het is nog niet te koop bij bv bol.com, dan misschien niet streamen?! Ik weet het: verwarrend.

Conclusie mediaplayer:

Ik kreeg de streambox 4K mediaplayer van gratisstreamen.nl, binnen. Gelijk geïnstalleerd en dat was echt easy. Oké, ik moest bij 1 punt, verder kijken dan mijn neus lang was, maar verder geen problemen opgeleverd! Ik heb er gelijk ook maar een mini toetsenbordje (€35) bij gedaan en dat is echt een aanrader (let op: het USB poortje bevind zich in de achterkant van het toetsenbordje onder de klep van de batterij). Deze is oplaadbaar, dus geen batterijen nodig.

streamen
 

Eenmaal geïnstalleerd was het vrij simpel. Je gaat naar je favoriete serie, selecteert de gewenste aflevering, even kijken welke stream er het meest geschikt is (kijk bijvoorbeeld naar HD kwaliteit. SD en CAM zijn minder), aanklikken en kijken maar. Wil je ondertitels erbij? Ook dat is mogelijk! In het menu wat je kunt openen tijdens het afspelen, bevindt zich een icoontje met 3 puntjes. Deze aanklikken en op downloaden klikken. Hij gaat vanzelf (ook weer geïnstalleerd door gratisstreamen.nl) op zoek naar een Nederlandse ondertiteling.

streamen streamen
 

Super simpel dus! En ik kan heerlijk films en series kijken die ik wil zien op de momenten dat ik ze wil zien! Kopje thee erbij, koekje in mijn hand en hond lekker tegen mij aan! Laat de herfst maar komen! Ik ben er klaar voor!

streamen

 

Tags:
6 Reactie's
 • Bettie
  Geplaatst op 15:26h, 14 september Beantwoorden

  Ik dacht dit klinkt wel interessant, want je betaald alleen voor zo’n kastje dus?

  Alleen streamen is juist toch wel illegaal, want anders lag popcorn time in Nederland niet onder vuur een tijd geleden. Ik heb dat tenminste gelezen en ik weet ook niet of ze er echt een zaak van maken als je illegaal streamt. Ik denk dat ik liever voor veiligheid ga en Netflix neem, ook al is dat duurder.

  • Kiki
   Geplaatst op 16:07h, 14 september Beantwoorden

   Ja, alleen op netflix kom je helaas niet de nieuwere films en series tegen. Dat vind ik erg jammer.

   De een zegt dus dat het legaal is de ander niet. maar zolang er geen stream verbod is is het volgens mij oke.

 • b
  Geplaatst op 08:01h, 17 september Beantwoorden

  25 euro kastje bestellen in china, en kodi er op en je hebt hetzelfde…..

  • Kiki
   Geplaatst op 22:10h, 23 september Beantwoorden

   ja, dat kan natuurlijk, alleen ben ik bang dat veel mensen niet weten hoe je dit erop moet zetten etc. Dan is het erg fijn als het al voor je klaar staat en gewoon plug and play. Daarnaast zit er ook nog service bij en kun je contact opnemen als er iets is.

 • danielle
  Geplaatst op 21:22h, 25 januari Beantwoorden

  Hi!

  Ik weet niet of je deze reactie nog leest maar kun je aangeven of opdat kastje ook amerikaamse series staan? Hoeft niet per se met nl ondertiteling. Dank alvast 🙂

  • Kiki
   Geplaatst op 21:42h, 25 januari Beantwoorden

   Ja, eigenlijk staat alles erop 🙂

Geef een reactie