Suck UK

Suck Uk! Design dat staat! In your face en in jouw interieur!

SUCK IT!!

Ik ben een enorm fan van design. En dan vooral design met een grappige twist. Denk bv aan de Mr. P (Shy man) lamp. “Zou jij niet verlegen worden als iedereen je P…. moest gebruiken om je aan of uit te zetten?” Nu heb ik weer een paar toppertjes ontdekt. Deze zijn van het merk Suck UK.

Wat is Suck UK?

Suck UK is een Merk uit Engeland dat is opgericht in 1999 door Sam en Jude. Zij behaalde hun ontwerp diploma aan de zeer bekende school: Central St. Martins in Londen. Ze mixen verrassende materialen in originele en humoristische ontwerpen waarmee ze al diverse design prijzen hebben gewonnen.

Bookrest lamp:

Deze viel mij gelijk op: een lamp waar je je boek op kan laten rusten: Bookrest Lamp. Prijs: €84. Ik lees veel voordat ik ga slapen en ik zit altijd met van die stukjes papier om mijn blz weer te geven waar ik gebleven ben. Het komt vaak voor dat dat stukje papier ertussen uit valt en dan baal ik enorm. Moet ik weer gaan zoeken waar ik gebleven ben. Maar nu is dat dus verleden tijd, want je legt je boek gewoon open op de lamp. Heeft het huisje gelijk een dak! Handig!

Book Rest Lamp Suck UK

De Anglelight:

Ik ben gek op kaarsen en kandelaars. Zo ben ik altijd op zoek naar originele en grappige kandelaars en nu is het geval dat Suck UK er 1 heeft! De Anglelight! Een verstelbare kandelaar met een modern uiterlijk. Prijs €114.

Suck UK Angle light

Bottlelight:

En wat dacht je dan van deze: met deze “dop” verandert elke fles in een lamp. Hij is tevens ook nog eens oplaadbaar met een usb aansluiting! Rechargeable bottlelight prijs: €15. Hij geeft flink wat licht af en dat had ik niet verwacht.

Rechargeable Bottle Light Suck UK

Gun Vase:

Last but not least: de Gun Vase. Een pistool als vaas voor aan de muur. Ik kan maar 1 ding zeggen: TOP! Hij staat ook echt leuk en handig in gebruik omdat er een glazen kokertje in zit om de bloem water te kunnen geven. Prijs: €30,75

Gun Vase Suck UK

Allemaal leuke design ontwerpen met een grappige twist. Dit kan voor mij niet ver genoeg gaan. Originaliteit, humor en design zijn een enorme goede en mooie combinatie, al zeg ik het zelf!

Het merk is gevestigd in Engeland. Als je een winkel wilt vinden in Nederland waar je hun producten kunt kopen, ga dan even naar deze pagina. Je kunt op de hoogte blijven van hun ontwikkelingen door de facebookpagina van Suck Uk te volgen.

5 Reactie's

Geef een reactie