bird skull, suck uk

Suck It, Deel 2! Het vervolg over design en rariteiten:

Suck UK!

In het eerste deel heb je kunnen lezen wie en wat Suck Uk is. Ik ga hier nog even verder op in.

Wat is Suck UK?

Suck Uk (suck.uk.com) is een merk uit Engeland dat is opgericht in 1999 door Sam en Jude. Zij behaalde hun ontwerp diploma aan de zeer bekende school: Central St. Martins in Londen. Ze mixen verrassende materialen in originele en humoristische ontwerpen waarmee ze al diverse design prijzen hebben gewonnen.

Bird Skull:

Nu hebben ze weer nieuwe, fantastische en originele ontwerpen gemaakt! Wat dacht je van de Bird Skull? Deze schedel van een vogel beschermt jouw meest dierbare sieraden. De schedel is afgeleid van de ekster en je weet wat ze van eksters zeggen he?! (zelf ben ik er ook 1. Bling bling en ik moet het hebben). Het staat niet alleen leuk op je “kaptafel” (als je die hebt, anders dus gewoon een kastje, tafetje of waar je je sieraden ook maar nee legt), maar is ook nog eens praktisch. De gouden snavel maakt het geheel helemaal af. Het wordt geleverd in een zwarte doos, die de schedel optimaal beschermt tegen stoten en beschadigingen bij het vervoer.

Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat er niet heel veel sieraden in passen. Kettingen worden een probleem, maar ringen, oorbellen en kleine armbandjes is geen probleem. Ik vind het voornamelijk een te gekke aanwinst als decoratie! De prijs is: €39,95

suck uk bird skull
bird skull, suck uk

Bunny Light:

Ik was gelijk verliefd op deze lamp. De Bunny Light! Een schattig porselein konijntje dat als staart, een lamp heeft. Leuk voor op een kinderkamer, maar aangezien ik geen kinderen heb, staat hij ook geweldig in mijn huisje! Ik vind de lamp humoristisch, origineel en leuk. Deze lamp werkt op USB, dus kun je het ook aansluiten op je telefoon! Ik moet er wel bij zeggen dat het licht ietwat te wit is. Maar dat krijg je natuurlijk met LED verlichting. Prijs €89,95

bunny light suck uk
bunny light suck uk
Allemaal leuke design ontwerpen met een grappige twist. Dit kan voor mij niet ver genoeg gaan. Originaliteit, humor en design zijn een enorme goede en mooie combinatie, al zeg ik het zelf!

Het merk is gevestigd in Engeland. Als je een winkel wilt vinden in Nederland waar je hun producten kunt kopen, ga dan even naar deze pagina.

Wat vinden jullie van dit soort ontwerpen?

Geen reactie's

Geef een reactie