SugarBearHair

SugarBearHair: snoepjes voor je haren! Jammie! Met een te gekke winactie!!!

Gummy bears!

Je ziet het nu overal op social media voorbij komen: SugarBearHair. De snoepjes voor je haar! Maar werkt het ook echt?

Wat zijn SugarBearHair supplementen?

Maar wat zijn het eigenlijk? SugarBearHair Is een “Gummy Vitamin Company” die supplementen voor je haar hebben ontwikkeld die ook nog eens lekker smaken.

Wat zit erin?

De ingrediënten die ze erin hebben verwerkt zijn:

 • Vitamine A, Cs, D, E, B-6 en B-12
 • Foliumzuur
 • Pantotheenzuur
 • Jodium
 • Zink
 • Choline
 • Inositol

Dit vindt je ook in “normale” vitamine supplementen, maar misschien wel het allerbelangrijkste ingrediënt is: Biotine! Dit ingrediënt wordt gebruikt wordt om de aanmaak van vetzuren in de hoofdhuid te stimuleren, die nodig zijn om groei in de hoofdhuid te bevorderen! Kosten per potje: €35.

Klinkt goed en gezond zou je zeggen! Maar hoe kan het dan dat de supplementen naar de mierzoete kindersnoepjes uit vervlogen tijd? Tja, smaakstoffen he!

Maar goed, SugarBearHair beweert dus dat met inname van 2 beertjes per dag, je langer, sterker, dikker en minder pluizend haar krijgt. En wie wilt dit dus nu niet???? Nou??? Ik wel, dus ik ben ze gaan testen voor je!

SugarBearHair

Werkt het? Conclusie:

SugarBearHair wordt enorm aangeprezen door celebs als Kylie Jenner, maar we weten allemaal dat die celebs grof geld krijgen voor een promotie niet niet echt objectief meer zijn. Maar je ziet steeds meer bloggers die er ook enorm enthousiast over zijn en ik kon niet achter blijven. Dus: off we go!

SugarBearHair

Toen ik de SugarHairBears binnen kreeg, ben ik gelijk elke ochtend 2 beertjes gaan slikken. De supplementen smaken overigens heerlijk, je zou bijna de hele pot willen leeg eten, maar laten we dat maar niet doen!

4 weken na gebruik:

De eerste maand merkte ik eigenlijk niet zo veel. Maar in de 4de a 5de week zag ik toch dat mijn haar zachter aanvoelde. Ik heb zelf erg donker haar (gekleurd), krullen en het is lang. Gedoemd dus om te beschadigen. Maar nu voelt het zachter aan. Na 6 weken merkte ik ook dat mijn haar minder ging pluizen. Daar had ik altijd veel last van en was voor mij een doorn in het oog.

8 weken na gebruik:

Nu (8 weken later) voelt mijn haar zachter, dikker en het pluist minder. Het valt mooier en mijn krullen vallen ook mooier in model.

Ik heb nu mijn haar gekleurd bij Jani Hair in Alkmaar (hierover later meer…) en ik merk dat mijn haar er niet onder lijdt. Het is gewoon gezonder!!

Waar koop je het in Nederland?

Je kunt ze kopen bij de betere kapsalons. Ik heb ze gekocht bij Michel Arendsen Kappers. Een salon met goed opgeleide hairstylisten. Ze blijven up to date met betrekking tot de laatste technieken en trends door de benodigde opleidingen, trainingen en cursussen te volgen. Zeker wel het vermelden waard: ze hebben de eerste en tweede plaats weten te bemachtigen in de Trend Vision Award 2015!!! Dat zegt volgens mij wel wat! Je vindt de salons in Utrecht en Bilthoven!

SugarBearHair

Winactie:

In samenwerking met Michel Arendsen Kapsalon, ga ik een pot SugarBearHair weggeven. Ga naar hun Facebook pagina en volg de instructies! Like ook mijn pagina op Facebook om nog meer kans te maken!

 

Tags:
,
2 Reactie's
 • Essma
  Geplaatst op 09:03h, 04 oktober Beantwoorden

  Bijzonder! Ik heb een volle bos krullen maar is zo pluizig! Zou dit wat zijn? 🤔

  • Kiki
   Geplaatst op 10:55h, 04 oktober Beantwoorden

   misschien een tip: Kijk eens bij de CG methode op Facebook! Ik moet er nog aan gaan beginnen, maar veel goede verhalen over gehoord!

Geef een reactie