Suuz

Zeer persoonlijke sieraden van Suuz. Een sieraad met een verhaal.

Persoonlijke sieraden.

Suuz creëert voor jouw je perfecte persoonlijke sieraad. Helemaal naar jouw smaak.

Wie is Suuz?

Suuz opgericht. Ze staan voor het het maken van persoonlijke sieraden. “Sieraden met een verhaal!”. Naast ringen, kun je ook kiezen voor een armband, bedel, hanger of ketting en er kunnen 3 tot 20 letters in een sieraad. Daarnaast krijg je ook nog eens 1 jaar garantie op je sieraad

Online kun je je eigen sieraad samenstellen. Kies je soort ring, daarna ga je ontwerpen. Eerst kies je voor het materiaal. Dit kan zijn zilver, geelgoud of rozegoud. Je kunt zelfs voor een testmodel kiezen om eerst te ervaren hoe de ring wordt. Daarna (niet geheel onbelangrijk) kies je de ringmaat. Ook is er bij verschillende sieraden de mogelijkheid om een steentje in het ontwerp te plaatsen. En klaar! Natuurlijk kun je je ontwerp bekijken in 360 graden. Ideaal om te kijken of het zo naar wens is. Ja? Dan bestellen maar.

Suuz
 

Maar hoe maken ze deze sieraden nu eigenlijk?

Hoe wordt het gemaakt?

Met de modernste techniek wordt er een 3D print in was van het sieraad gemaakt. Deze wordt vervolgens gegoten in het gewenste materiaal. Dit gaat met de verloren wasmethode: kort gezegd: hierbij gaat het originele model (de 3D print) verloren.

De verloren wasmethode:

Het wasmodel wordt aan een wasboom bevestigt en ingebed in gips. Het geheel gaat enkele uren de oven in waardoor de was smelt en de gipsen mal overblijft. Nu wordt de mal gevuld met vloeibare edelmetaal. Het gips spat in koud water van de gietboom af en het sieraad in de gewenste edelmetaal blijft over. Daarna worden pas de eventuele stenen gezet en als laatste wordt het sieraad gepolijst. Dit alles gebeurt in hun atelier in Den Haag.

Mijn Suuz ring:

Ik vond het leuk om de naam van mijn vriend in een ring te verwerken. Ik vond de manuscript ring in het zilver het mooist

Nadat ik het ontwerp had gemaakt, gelijk besteld. Binnen 10 tot 17 werkdagen heb je je ring in huis. Hij wordt geleverd in een mooie witte doos, waar je hem goed in kan bewaren.

Toen ik hem binnen kreeg (dit was al na 7 werkdagen!) gelijk maar gaan dragen! Wat was ik er blij mee! Hij paste perfect. Ik had het idee dat de ring wat groen uitsloeg op mijn vinger, maar dit was na denk ik in mijn verbeelding. Let wel op dat je bij dit model eerst je kleding aan trekt. Ik heb namelijk gemerkt dat hij kan blijven haken bij gebreide kleding. Ik krijg er veel complimenten over. Een origineel en bijzonder sieraad voor mooie momenten en herinneringen! Uniek in zijn soort!

Suuz Suuz
 

8 Reactie's

Geef een reactie