terras en zon

Terras en zon! Wat wil een mens nog meer? Nou????

Terras en zon!

Terras en zon: Ja, ja, zoals we allemaal al hebben vernomen is de hittegolf volop aanwezig in Nederland. Nu ben ik zelf niet zo’n zonaanbidster. Ik ga liever op een terrasje zitten onder de parasol met een lekker verkoelend drankje in mijn handen.

Onder de parasol:

Ik doe dit omdat:

A: Het beter is voor mijn huid
B: Ik geen zand in mijn bikini, eten, handdoek, haren en waar je het ook nog maar meer zal vinden, wil hebben.
C: Het zit zo lekker comfy
D: Ik hoef niet op te staan als ik iets te drinken of snacken wil.

Allemaal voordelen dus. Oke, het kost wat meer, maar dat heb ik er wel voor over.

Drankje doen!

Zo ook gisteren. Ik zat lekker op het terras in my hometown IJsselstein bij Brasserie Joris. Daar hadden ze toch een heerlijk fris en verkoelend drankje: De Fruity Breeze, een gezonde, frisse en verse frisdrank. Hierin zit munt, citroen en sinaasappel. Water en ijsblokjes erij en klaar. Je kunt het natuurlijk ook goed thuis maken. In een mooie serveerkan met bijpassende glazen erbij en genieten maar.

terras en zon
Zo kom ik die hittegolf wel door! Ik zeg tot vanavond en zet de drank maar alvast koud!

Je vindt Brasserie Joris in IJsselstein op de Weidstraat nummer 2. Dinsdag t/m zondag geopend voor lunch en diner.

Tags:
4 Reactie's
 • Jonne
  Geplaatst op 13:44h, 02 juli Beantwoorden

  Haha ja zo leuk! Wat ik wela altijd jammer vind is dat meer mensen dit denken en het met mooi weer meestal erg druk is 🙂
  Liefs. Jonne

 • Vuurkorfwinkel
  Geplaatst op 12:10h, 29 september Beantwoorden

  Zit bij snikheet weer ook liever op het terras met een lekker verkoelend drankje, dan op het strand. Ben een echte terrasliefhebber. In de winter vind ik het heerlijk om op een verwarmd terras te zitten met een lekker warme kop choco of thee.

Geef een reactie