thee

Thee drinken is nog nooit zooooo leuk geweest!

Tea Time!

Ik houd wel van een lekkere kop thee. Vooral in de komende koude herfst – en winterdagen. Samen met een goed boek, een dekentje en hond op de bank. Want wilt een mens nog meer?

Wat is thee?

Tja, misschien een stomme vraag, maar wist je dat dit drankje al werd gedronken, 5000 jaar voor Chr. in China? En wist je dat rond 1610 thee zijn intrek nam in Nederland? Plus dat de thee waarschijnlijk uit het Chinese dialect Minnanyu komt? En dat dit drankje gemaakt wordt van de theeplant: Camellia Sinensis? En dat thee dat NIET afkomstig is van deze plant, geen echte thee is? Nee, dan weet je het nu!

Theezak houders:

Oke, dat was een hele korte geschiedenisles van Kiki! Maar thee kent iedereen wel en wordt ook volop gedronken in ons koude kikkerlandje. Wie wil er niet in de koude dagen een lekker warm bakkie thee drinken? Maar we kunnen thee drinken een stuk leuker maken! Er zijn vele gadgets die te maken hebben met thee. Ik heb nu een gadget gevonden bij Ditverzinjeniet.nl die het thee drinken een upgrade geeft. En het theedrinken blijft bij zijn oorsprong met deze coole Chinese vissermannetjes die jouw theezakje vasthouden.

thee

Het vissermannetje is van rubber en klik je heel eenvoudig op je theeglas. Aan de hengel hang je jouw theezakje. Ideaal, omdat het theezakje niet naar de bodem zakt met touwtje en al en je alsnog moet gaan vissen naar het zakje! Dit product is ontworpen door Kikkerland en heeft de China Design Challenge in 2014 gewonnen! De prijs is ook leuk. Voor €12,95 krijg je vier mannetjes.

Waar koop je deze theezakhoudertjes?

Bij Ditverzinjeniet.nl. Een online webshop voor de meest coole, leuke, verrassende en originele gadgets!! Ze hebben ook bv deze toffe paraplu of wat dacht je van deze poef? Voor ieder wat wils!

 

 

 

 

 

 

Tags:
2 Reactie's
 • Janneke
  Geplaatst op 19:19h, 28 november Beantwoorden

  Ja leuk en als je gasten hebt, kan je het zakje alvast erboven hangen. Voor mezelf gebruik ik trouwens losse thee.

  • Kiki
   Geplaatst op 11:29h, 29 november Beantwoorden

   ja, losse thee is ook erg lekker.

Geef een reactie