trump

Trump, je kan van mij de (kerst)boom in!

Trump, je kan van mij de (kerst)boom in!

Wat een geweldige kerstbal, uh pardon, kerstpop! Trump kan van mij de kerstboom in!

Kerstballen, kerststrikjes, kerstbomen, kersthuisjes, kerstlichtjes, je ziet door de (kerst)bomen het bos niet meer. Maar ik ben nu toch echt wel HET kerstartikel tegengekomen! De Trumpy! En niet omdat ik een Trump aanhanger ben, maar gewoon omdat het een geweldig grappige kerstversiering is!

Trump:

Geïnspireerd door de Amerikaanse verkiezingen, ontwierp de Amsterdamse Tessel de Zwart deze Trumpy pop voor in de kerstboom. Trump met een flinke buik en een kleine “willy” (lees: piemel), lekker satirisch maar vooral grappig!

trump
 

Trump up your tree make Christmas great again!

Choquerende familieleden? Onthutsende vrienden? Alles is mogelijk met de Trumpy! Deze “kerstengel” in zijn blote billen is echt een onderwerp voor een goed gesprek! Laten we deze kerstdagen lekker lachen in plaats van ruzie maken! Kerstgedachten numero uno dacht ik zo!

De Trumpy wordt geleverd in een leuke pakketje: een pop out Trumpy voor in de kerstboom een ansichtkaart voor de allerbeste wensen. Dit alles inclusief envelop zodat je het gemakkelijk kunt versturen. Dus bestel jouw spraakmakende Trumpy snel via deze link (de prijs wordt in USD aangegeven, maar je kunt gewoon in Euro’s afrekenen!).

trump trump
 

Blijf op de hoogte van Trumpy en alles van Iamdut.ch en volg ze op Facebook!

Geen reactie's

Geef een reactie