Ultrasonic: the day after. Hoe was het en wat vond ik ervan?

Ultrasonic!

Ultrasonic: Wat was het een leuk feestje! We hebben heerlijk weer gehad! Voor de zekerheid een regenponcho meegenomen, maar die heb ik niet gebruikt!

Feesten, party:

Het festival werd gehouden aan de Maarsseveense plassen, dus heerlijk aan het water! Het terrein was goed ingedeeld. Oké, je moest even lopen als je naar de andere kant wilde, maar dat maakte niet uit, want zo kwam je weer andere muziekstylen tegen. Ach, werken we gelijk aan onze conditie!! 2 vliegen in 1 klap zal ik maar zeggen!

De muziek was top, de mensen waren aardig (geen nare dingen gezien) en je had volop keus aan eten! Natuurlijk waren de hamburgers en de patatten flink van de partij, maar je kon ook kiezen voor een lekkere fruitsalade, een tosti of een thais gerecht! Volop keus dus!

Om 8 uur was er 1 minuut stilte voor de overledenen van vlucht MH17 en het was muisstil! Echt een kippenvel momentje! Ook bewonderenswaardig dat ze de vuurwerkshow hebben geschrapt. Ik kan hier maar 1 ding over zeggen: respect!

Op het VIP deck hebben we prachtige foto’s gemaakt: (Het VIP deck stelde helaas niet veel voor. Je had een mooi uitzicht over het terrein en je hoefde niet in de rij te staan voor drankjes, maar that’s it. Dit vond ik niet noemenswaardig eigenlijk.).

ultrasonic

Conclusie:

Kortom: wil je volgend jaar naar een leuk feestje? Dan is Ultrasonic zeker een aanrader!!

Houd hun facebook pagina in de gaten voor meer info.

Bedankt voor de leuke dag! Nu nog even bijkomen, want ik ben ook de jongste niet meer (ik moet bijna een week er voor uittrekken om bij te komen!). Maar dat was het zeker waard!

Tot volgend jaar, want dan ben ik zeker weer van de partij!!

Bye bye, ik duik lekker op de bank met Netflix en Chill!

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie