Wat moet je nu weer in godsnaam voor Vaderdag kopen???

Vaderdag 2.0

Zondag 18 juni is het weer zo ver: Vaderdag. Maar wat moet je nu weer in godsnaam kopen voor die ouwe?

Ja, je kunt natuurlijk weer aankomen met die fles douchegel, die beschilderde kei met “papa je bent een kei” erop of die afschuwelijk lelijke sokken, maar wees eens een keertje origineel!

Wat geef ik?

Helaas is mijn lieve vader 10 jaar geleden overleden, dus ik vier Vaderdag niet meer. Trouwens, we hebben het eigenlijk nooit echt gevierd. Ik vind het persoonlijk een commerciële “troggel mensen hun geld af” – dag. Maar goed. Die kids die op school wat leuks maken voor papa vind ik wel enorm schattig. Maar toch heb ik dit jaar iets gekocht voor de vriend van mijn moeder. Waarom? Omdat hij enorm belangrijk is voor mijn moeder, hij maakt haar gelukkig, is een ontzettende lieve man en ik ben blij met hem. 1 jaar geleden zijn ze elkaar tegengekomen op relatieplanet en het klikte gelijk en nu is hij eigenlijk niet meer weg te denken uit het leven van mijn moeder. Ze heeft weer haar geluk gevonden en dat is het meest belangrijke.

Een aantal weken geleden hebben ze een plekje bij mijn moeder op haar longen gevonden wat een enorme klap was voor ons allemaal. Hij is niet meer aan haar zijde geweken en heeft haar gesteund door dik en dun. Na enorm veel vervelende onderzoeken te hebben ondergaan is het goede nieuws nu dat het plekje geslonken is en dat doet kanker doorgaans niet. Maar nog altijd leven we met z’n alle in spanning, want het is nu afwachten op de definitieve uitslag die ze over 1 maand gaat krijgen bij een nieuwe scan.

Origineel cadeau?

Om hem te bedanken voor alles wat hij doet voor mijn lieve moedertje, is een origineel cadeau wel op zijn plaats. Dus ben ik gaan koekeloeren bij Ditverzinjeniet.nl en heb ik een mooie fles wijn voor hem gevonden. Nu hoor ik je denken: Zo zo, dat is mij toch een origineel cadeau! Kon je niet iets beters verzinnen? Nope, want het is een secret wijnfles! Zo op het oog ziet het er uit als een wijnfles, maar je kunt hem openmaken aan de zijkant en dan vindt je in de wijnfles allemaal praktische dingen om je wijnfles mee open te maken en te bewaren. Leuk en origineel, toch?!

vaderdag vaderdag
 

Wat is Ditverzinjeniet.nl:

Ditverzinjeniet.nl is een webshop met originele cadeaus en gadgets van verschillende merken als: Invotis, Kikkerland, Balvi, Luckies en Fred. Over de hele wereld gaan ze op zoek naar de meest bijzondere cadeau-ideeen voor jou. Voor ieder wat wils: Voor de nerd, de keukenprinses, de BBQ man/vrouw, de dierengek, de creatieveling, de festivalganger, maar ook voor een leuk kraamcadeau, housewarming cadeau, kerstcadeau (oke, dat is nog even ver weg, maar je weet maar nooit) etc kun je bij ze terecht. Dus je slaagt altijd, want ze hebben een ruim assortiment met unieke gadgets met een grappig design die ook nog functioneel zijn! Het voordeel is dat je kunt filteren op merk, interesse of prijs. Erg handig, want zo kom je des te sneller bij je gewenste cadeau. Ik heb al meerdere leuke gadgets van Ditverzinjeniet mogen testen en hier lees je er meer over.

Lieve vriend van mijn moeder: bedankt dat je er bent!!

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie