ventura design

Ventura Design: Een lekkere gespierde man, welke vrouw (of man) wilt dat nu niet?

Een beeld van een gespierde atleet

Tja, daar wordt menig vrouw (of man) zeker wel warm van: een mooi gespierde man. Maar ja, waar vindt je die als je die niet hebt? Ach, gewoon bij Ventura Design!

Ventura Design:

Deze webshop behoort tot de goedkoopste van Nederland waar je betaalbaar design meubelen en accessoires kunt kopen. Ze hebben alles op het gebied van Design. Denk bijvoorbeeld aan banken, tafels, kasten, stoelen, poefs, bedden, lampen en prachtige spiegels. Het mooie is dat er verschillende meubelen van dezelfde designlijn zijn, zodat je niet uren hoeft te struinen op de woonboulevard naar een bijpassend tafeltje of stoel! Ventura Design is een jong en dynamisch bedrijf wat continue in ontwikkeling is en de laatste trends op de voet blijft volgen. Dankzij een grootschalige en rechtstreeks inkoop, bij verschillende internationale fabrikanten, garandeert Ventura Design altijd een zeer scherpe prijs voor de klant!  En wie wilt nu niet moderne design meubels voor een lage prijs.

VenturaDesign.nl beschikt over creatieve interieurontwerpers, die altijd klaar voor je staan om je te ondersteunen bij de aankoop en je kunnen helpen bij het vinden en combineren van de juiste stijlen met de bijbehorende meubels. Ben je dan toch nog niet tevreden, nadat het aan huis is geleverd? Dan heb je nog 30 dagen herroepingsrecht, wanneer je nieuwe bank na een maand zitten toch niet bevalt kan deze dus gewoon weer terug zonder enig risico.

Wie wil er een Lekkere gespierde atleet?

Op de site kwam ik een lekkere vent tegen! Eentje die geen brood eet, geen rommel maakt en de wc-bril niet omhoog laat staan! Een ideale man dus! Hij is alleen een beetje klein: H 20 cm x B 65 cm x D 20 cm, maar dat mag de pret niet drukken!! En hij kost maar € 54,95. Deze is rood van kleur, maar je hebt hem ook nog bv in het zwart (ab-so-luut niet discriminerend bedoelt!!!).

ventura design lekkere gespierde vent

4 Reactie's
  • Janine
    Geplaatst op 15:56h, 31 mei Beantwoorden

    Daar wil ik wel een beschuitje mee eten! Alhoewel ik het dan opeet haha. Wat een ontzettend leuk beeldje!

  • Astrid
    Geplaatst op 07:26h, 05 juni Beantwoorden

    Heel mooi, maar vooral de kleur <3

Geef een reactie