vintage vloerkleed

Een welbesteed, fantastisch Vintage vloerkleed voor elk interieur!

Vintage Vloerkleed

Jullie weten denk ik nu vast al wel dat ik een addiction heb with vintage vloerkleden. Nu heb ik een vintage vloerkleed gevonden die echt te gek is en niet duur! Dat willen we toch allemaal? De Woonwinkelier (anno 2019 ‘Volero’ genoemd) has it!

Wat is de Woonwinkelier?

Ik heb een site gevonden die vintage vloerkleden verkoopt tegen hele mooie prijzen: De Woonwinkelier! Jullie hebben al eerder kunnen lezen over deze webshop, op mijn blog. Toen had ik het over buiten vloerkleden. Maar ze hebben meer producten in hun shop zoals lampen, behang, stoelen en tafels. En dat tegen scherpe prijzen! Door goed in te kopen, kunnen ze de consument een fantastische prijs/kwaliteit verhouding aanbieden. Winst voor beide partijen dus!

My crush:

Ze hebben een uitgebreid assortiment vloerkleden met keuze uit verschillende stijlen. Van klassiek tot modern en van industrieel tot landelijk. En beschikbaar in vele denkbare maten. Ik kwam ook de ronde vloerkleden tegen. Ik had eerst zo iets van “Wat moet je daar nu weer mee?!”, Nou, wat dacht je van onder een ronde eettafel, Kiki?! Hip en happening! of voor onder een vierkante salontafel! Kan ook hoor! Wees creatief!

rond vloerkleed

Ze hebben ook hoogpolige vloerkleden. Ideaal voor de koude winterdagen. Dit geeft extra comfort en warmte in je huis. De maten variëren van 67 x 140 cm tot 200 x 290 cm en zijn dus goed te combineren met de rest van je meubels.

Ik was gelijk verliefd op dit patchwork vloerkleed, maar uiteindelijk heb ik hier niet voor gekozen omdat ik bang was dat het erg druk zou overkomen in mijn toch niet al te grote stulpje. Jammer, want hij is echt prachtig! Uiteindelijk ben ik deze tegen gekomen en ook nu was ik weer verliefd. Even wachten of de liefde wederzijds zou zijn, maar dat was het zeker! Bij binnenkomst van het kleed was er van beide kanten gelijk een crush! En die is nooit meer weggegaan. Deze liefde is unbreakable en forever!

vintage vloerkleed
vintage vloerkleed

De maten voor een vintage vloerkleed variëren van 80 x 150 cm tot 230 x 330 cm en zijn te bestellen in verschillende materialen. Van katoen tot synthetisch wol. Het voordeel hiervan is dat de kleden makkelijk schoon te maken zijn. Daarnaast worden ze geproduceerd in Turkije, waardoor de Woonwinkelier een hoge kwaliteit kan garanderen.

Een vintage vloerkleed is DE trend van 2016/2017 en dan vooral in de kleuren blauw/grijs en groen. Ik vind persoonlijk dat je het met elke interieurstijl wel kunt combineren. Of je nu een klassiek of modern interieur hebt, een vintage vloerkleed past er zeker bij. Ik zou zeggen: Kom uit je comfort zone en mix and match!

Hoe te stijlen?

Ik heb de maat 160 x 230 cm besteld en deze heb ik in mijn slaapkamer gelegd voor extra warmte en comfort. Gecombineerd met mijn oude Breuer stoel en een paar keramieken vazen (modern gecombineerd met vintage), krijg je een oogstrelend en mooi geheel.

vintage vloerkleed

Tip: houdt het simpel en strak. Omdat mijn vintage vloerkleed al een eyecatcher an sich is, moet je het niet vol gaan proppen met verschillende meubels en accessoires. Dit doet het kleed niet goed en verberg je eigenlijk de schoonheid van het vintage vloerkleed.

Tip van de redactie:

Heb je ook een vloerkleed dat steeds wegglijdt? Ik namelijk wel! Hij ligt nu even in de berging, omdat ik niet zo goed weet wat ik er mee moet. Maar nu heb ik wel een oplossing gevonden! De anti-slip mat, die speciaal gemaakt is om onder een vloerkleed te leggen, zodat hij niet wegglijdt. Ideaal! Lig ik niet steeds weer op mijn snufferd, staat ook zo gênant!

Heb jij ook een (vintage) vloerkleed in je interieur? Ik ben benieuwd hoe jullie het combineren en stijlen met de rest van jullie meubels!

Tags:
1Reactie
  • Buitenvloerkleed: Die spoort echt niet! Een vloerkleed voor buiten?!
    Geplaatst op 14:21h, 04 december Beantwoorden

    […] Vloerkleden, je hebt ze in alle maten, soorten en kleuren. MAAR wat je misschien nog niet wist is dat er ook vloerkleden voor buiten zijn!!! Oftewel een buitenvloerkleed! Nu hoor ik je denken: die is gek geworden! Maar nee, (nou, misschien een beetje dan!) het is echt waar! […]

Geef een reactie