visitekaartjes

Visitekaartjes. Voor fantastische mogelijkheden ga je naar fotofabriek.nl

Visitekaartjes

Ik zie werkelijk waar door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer. Zo veel aanbieders zijn er waar je je visitekaartjes kunt laten afdrukken. Ik ga voor jouw fotofabriek.nl onder de loop nemen!

Wie en wat is Fotofabriek?

Fotofabriek.nl is een onderdeel van Chris Russell BV. Dit is een reclamebureau en digitale drukkerij in 1. Het bedrijf Chris Russell bestaat al meer dan 20 jaar, maar Fotofabriek is in 2008 opgericht. Hier kun je bijvoorbeeld een fotoalbum/verjaardagskalender samenstellen van jouw favorieten afbeeldingen. Of kies voor een foto op canvas, maar je kunt ook wenskaarten of tegeltjes laten bedrukken en in mijn geval: het drukken van visitekaartjes!

Mijn visitekaartjes:

Ik heb sinds kort een nieuw logo, waar ik super happy mee ben. Tja, dan horen daar natuurlijk nieuwe visitekaartjes bij. Ik ben gaan Googelen en ik werd doodgegooid met aanbieders die ze maken en printen. In mijn zoektocht kwam ik dus Fotofabriek tegen en de site trok mij gelijk aan. Ik besloot om mijn kaartjes daar te laten drukken.

Mijn oude visitekaartjes zagen er zo uit:

visitekaartjes

Het maken van de visitekaartjes:

Erg easy! Je download je afbeelding/logo voor de voorkant en past het eventueel aan met de opties die je kunt gebruiken. Daarna ga je naar de achterkant waar de informatie komt te staan. Ik wilde de achterkant super simpel houden. Dat maakt het overzichtelijk en duidelijk. Wel heb ik er voor gekozen om verschillende kleuren en dikte van het lettertype te gebruiken, zodat het nog een beetje “spannend” blijft.

De transformatie van oud naar nieuw:

visitekaartjes

Conclusie van de visitekaartjes:

En wat ben ik blij met het uiteindelijke resultaat! Het papier is van goede, dikke kwaliteit (en dan heb ik nog maar het standaard papier). De kleuren zijn goed en helder en de informatie op de achterkant is duidelijk en goed leesbaar.

visitekaartjes

Voor standaard kaartjes betaal je €9,99 per 50 stuks. Wil je ander papier, of een uitsnijding (zoals ik heb), betaal je meer.

Geen reactie's

Geef een reactie